Praatjespot kaartjes Page 1Week van de opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. Wanneer de Week van de Opvoeding weer georganiseerd wordt, kunt u vinden op de site van CJG Baarn.

Agenda overzicht

Diensten

Verwijder selectie

Sector

Verwijder selectie

Doelgroep

Verwijder selectie
Periode van
Periode tot
Titel of beschrijving
 

Overzicht vacatures (totaal 78)

Vacatures

Ernst van Kempen Baarn zoekt: Een enthousiaste Beverleider
Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding.

Ernst van Kempengroep Baarn zoekt: Een enthousiaste Welpenleider M/V
Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding.

Sherpa: Rob gaat bijna met pensioen en wil zich verdiepen in fotograferen. Helpt u hem?
Rob gaat in juli met pensioen en wil zich verder verdiepen in het fotograferen met zijn digitale camera. Kunt u hem op een rustige manier stap voor stap helpen met tips en trucs? Rob woont in Hilversum.

Lyvore Santvoorde zoekt een Muzikale Meezinger
Wij zoeken een enthousiaste doch muzikale meezinger, beschikkende over een goed ritme gevoel die het leuk vindt om met de bewoners van Santvoorde in de zaal op onderhoudende wijze te zingen.

Lyvore Noorderhof\Wiekslag zoekt - Ondersteuners beweging ouderen
Wij zoeken vrijwilligers die graag samen en voor ouderen (die dementerend zijn) de Bewegingsles mogelijk willen maken met onze leraar.

Sherpa zoekt kookvrijwilliger in Huizen bij Steunpunt Wijngaard
Steunpunt Wijngaard is een ontmoetingsplaats voor cliënten van Sherpa met een lichte verstandelijke beperking. Ze wonen zelfstandig en komen af en toe om samen een kopje koffie te drinken, een praatje te maken of samen te eten. Er komen maximaal 12 clienten eten. We zoeken iemand van 15-20 uur.

Sherpa; Helpt u Richard (20 jr) met leren lezen en schrijven ?
Richard woont in Hilversum en wil graag leren schrijven en lezen, hij is erg enthousiast. Op school was dit niet goed gelukt omdat hij met andere dingen bezig was. Richard gaat naar de lees- en schrijfcursus van Sherpa, maar de groep bleek te druk voor hem. Hij wil graag thuis begeleid worden.

Sherpa; Rob is 73 jr en rolstoelgebonden. Neemt u hem een keer een dagje mee op stap?
Welk echtpaar of sterke man wil met Rob een dagje uit? Rob is met pensioen maar hij blijft graag onder de mensen. Hij is gek op boten, maar andere uitstapjes vindt hij ook leuk (dierentuin, museum, pretpark). Rob heeft een Valyspas, dus u kunt gratis meerijden als u wilt.

Sherpa zoekt: Moos houdt van zwemmen, gaat u met hem mee?
Moos (57 jr) zoekt iemand die hem wil begeleiden bij het zwemmen, op welke dag en welke tijd kan geheel in overleg. Dat kan in Hilversum, Bussum of Huizen. Moos is een lieve man die een autistische stoornis heeft. Voor hem is regelmaat en duidelijkheid dus belangrijk. Motorisch mankeert hij niets.

Sherpa zoekt vrijwilliger die met Inge (32 jr) samen uitstapjes wil maken.
Inge woont op woonwijk Eemeroord in Baarn, is een vrolijke jonge dame die zich goed verstaanbaar kan maken, kan lopen en fietsen, maar die afspraken maken spannend vindt.. Sherpa zoekt voor haar een leeftijdgenootje met wie ze samen leuke dingen kan gaan doen..

Sherpa's David zoekt mannelijke vrijwilliger
David is een vrolijke jongen van 24 jaar, met een geestelijke leeftijd van1,5 jaar. Hij praat met lichaamstaal en heeft een rolstoel en rollator waar hij graag op zit te voetballen, maar hij houdt ook van muziek luisteren en stoeien. Heeft u een keertje tijd om met hem te spelen.

Sherpa zoekt een gezellig echtpaar bij wie Janny af en toe bij op visite kan komen...
Janny (58 jr) zoekt een ouder echtpaar (met of zonder kinderen) die het leuk vindt als Janny af en toe langskomt in het weekend of bij feestdagen. Haar ouders zijn overleden en ze zoekt nu een gezellige 'oom en tante'. Janny houdt van wandelen en fietsen, handwerken en huisdieren.

Scouting Merhula zoekt: Een enthousiaste Welpenleider M/V
Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scouting Merhula zoekt: Een enthousiaste Scoutsleider M/V
Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scouting Merhula zoekt: Groepsbegeleider M/V
De groepsbegeleider zit in het groepsbestuur als ‘vertegenwoordiging’ van de teams en onderhoudt de contacten tussen het bestuur, de praktijkbegeleider en de leidingteams. De praktijkbegeleider zit niet in het bestuur, maar werkt nauw samen met de groepsbegeleider.

Scouting Merhula zoekt: Penningmeester M/V
Je bent penningmeester van het bestuur van de groepsvereniging van scouting Merhula. Als penningmeester vertaal je het groepsbeleid in geld en ben je verantwoordelijk voor de financiën.

Sherpa zoekt een barmedewerker voor de woensdagavond
In het clubhuis van woonwijk Eemeroord in Baarn zijn op woensdagavond diverse clubjes actief met clienten van verschillende niveaus. We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt samen met een medevrijwilliger de bar te runnen tijdens deze avonden.

Voorzitter UVV (Unie van Vrijwilligers)
Wij zoeken een nieuwe voorzitter. Onze organisatie bestaat uit een 60-tal leden, waarvan er ongeveer 40 actief zijn. Wij werken in diverse tehuizen, in Meander, in de Leuning en we doen vriendschappelijk huisbezoek (vhb) en bibliotheekboeken brengen.

Sherpa zoekt ondersteuning bij de Beautyclub op woensdagavond
Sherpa Clubwerk organiseert op woensdagavond een Beautyclub. De clienten worden dan verwend met nagels lakken, mooie make-up, haren mooi kammen of een handmassage. Net wat ze prettig vinden. De vaste begeleiders zorgen voor een lekker kopje thee of koffie, terwijl u samen de clienten vertroetelt.

St. DierenZorg Eemland zoekt; Konijnen en knaagdieren verzorgers
Als vrijwilliger kunt u uw ervaring met dieren inzetten of juist veel praktische ervaring opdoen bij de verzorging van dieren.

St. DierenZorg Eemland zoekt: Vogel verzorgers
Als vrijwilliger kunt u uw ervaring met vogels inzetten of juist veel praktische ervaring opdoen bij de verzorging van de vogels.

St. DierenZorg Eemland zoekt; Vrijwillige chauffeurs
Dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen, als ambulance chauffeur maakt u het verschil!

St. DierenZorg Eemland zoekt; honden en katten verzorgers
Verzorging van honden en katten in het asiel en pension

Scherpa zoekt; buitenmaatje voor Michiel
Michiel woont bij Sherpa op woonwijk Eemeroord in Baarn en gaat graag naar buiten. Michiel is 44 jaar en meervoudig beperkt. Hij is volledig afhankelijk van zijn begeleiders. Neemt u hem af en toe mee voor een wandelingetje?

Lyvore Santvoorde zoekt: een enthousiasmerende Gastvrouw/heer.
Wij zoeken een leuke man/vrouw die een klein groepje bewoners kan ontvangen onder het genot van krachtige doch smakelijke koffie de boel kan opvrolijken en in beweging kan brengen, gesprekjes te voeren over alledaagse onderwerpen, de krant kan voorlezen/bespreken en de koffie nuttigen uiteraard.

Lyvore zoekt: Sociale bezoeker(s)
Wij zoeken een sociaal warm mens die op individuele basis 1 of meerdere oudere bewoners bezoekt (welke licht vergeetachtig zijn), leuke dingen gaat doen zoals, wandelen, spelletjes, voorlezen, gezellig praten, boodschappen, begeleiden met uitstapjes en allerhande bezigheden die voor kunnen komen.

Lyvore Santvoorde zoekt: gezellige wandelaars
Wij zoeken avontuurlijke doch sociaal aangelegde wandelaars die graag samen met ouderen (die licht vergeetachtig zijn) de horizon willen verkennen en van de buitenlucht willen genieten.

Historische Kring Baerne zoekt; Medewerker Excursiecommissie
Het organiseren van de jaarlijkse excursie voor leden van de HKB

Historische Kring Baerne zoekt Medewerkers Oudheidkamer
vrijwilligers die algemeen voorkomende werkzaamheden, zoals het helpen bij het beheren en digitaliseren van de collectie, het beantwoorden van vragen en verwerken van aanwinsten op zich willen nemen in onze Oudheidkamer.

Historische Kring Baerne zoekt: Medewerker Communicatie
De communicatiemedewerker helpt mee aan de publiciteit rond de activiteiten van de Historische Kring Baerne, aan het maken en versturen van de digitale nieuwsbrief, het beheren van social media zoals Twitter, Facebook en YouTube en ontwikkelt initiatieven.

Medewerkers Onderhoud Oude Begraafplaats
De vrijwilligers van de WOB hebben de zorg voor het groen en onderhoud van de oude begraafplaats aan de Berkenweg. Meestal zijn zij elke vrijdagochtend op de begraafplaats te vinden, als het weer het toelaat. De restauratie en het onderhoud van de grafmonumenten vragen veel aandacht.

Sherpa zoekt Begeleider/Chauffeur op donderdag
Enkele clienten werken bij pannenkoekenhuis Wildenburg. Zij kunnen hun dagbesteding nu uitbreiden met de donderdag. Zij zoeken een vrijwilliger die hen daar heen wil brengen met de auto en hen daar wil begeleiden, zodat ze een vast, vertrouwd gezicht hebben tijdens de werkzaamheden.

Organisatoren /Coördinatoren Baarnse Literatuurprijs
Helpen met de organisatie van deze jaarlijkse schrijfwedstrijd.

Vita 2000 zoekt een Penningmeester
die het leuk vindt om met cijfers te werken. Kennis van de financiële wereld is niet persé nodig. Nauwkeurigheid is belangrijker.

Landschap Erfgoed Utrecht zoekt Weidevogelbeschermers
Als vrijwillige weidevogelbeschermer ben je tijdens het broedseizoen van maart tot juli bezig om broedende en opgroeiende weidevogels in het boerenland te beschermen tegen werkzaamheden van boeren.

Landschap Erfgoed Utrecht zoekt: Coördinator weidevogelgroep
De vrijwilligers in een regio zijn georganiseerd in een lokale weidevogelgroep die in het voorjaar het land van een boer op gaan om de weidevogels die daar broeden te beschermen. In Utrecht zijn er 13 groepen actief.

St. Meewerken in Eemland zoekt: coach/begeleider dagbesteding
Begeleider dagbesteding voor vier halve dagen bij een ontwikkelingsgerichte dagbesteding voor mensen met autisme in Soest.

St. Meewerken in Eemland zoekt: Coach/Maatje
Samen Verder is een project van BBS (bijstand Baarn, Bunschoten Soest) en Stichting Meewerken in Eemland. Het is de bedoeling dat mensen vanuit de samenleving een client vanuit de bijstand ondersteunen om een stapje verder te komen op de participatie ladder.

St. Meewerken in Eemland zoekt: Creatieve talenten
Onze clienten zijn ambitieuze en talentvolle mensen met een vorm van autisme (ASS), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of ADHD die zich creatief willen ontwikkelen.

De Groene Inval zoekt: Bestuursleden.
Natuur- en MilieuCentrum De Groene Inval zoekt bestuursleden.

Bestuursleden Veilig Verkeer Nederland afd. Baarn
Lijkt het u leuk om samen met ons te werken aan de verkeersveiligheid binnen onze gemeente, of wilt u nadere informatie over een bestuursfunctie, neem dan contact op met onze secretaris via de button REAGEREN

Goois Natuurreservaat zoekt: Natuurmedewerkers
Natuuronderhoud uitvoeren in één van de prachtige natuurgebieden van het Goois Natuurreservaat op vrijdagmorgen van 09:00 - 12:00 incl. 2 x koffie

Begeleider educatieve activiteiten - Groene Inval
Natuur- en Milieu Centrum De Groene Inval organiseert voor de Baarnse basisscholen verschillende buitenactiviteiten. Om deze activiteiten uit te kunnen voeren (voorbereiding, begeleiding) zijn wij op zoek naar mensen met affiniteit voor kinderen, natuur en milieu.

Penningmeester met hart voor het Bosbad
Voor de dagelijkse gang van zaken beschikt het Bosbad over een boekhouder. De taak van de penningmeester is dan ook voornamelijk ondersteunend.

Dagkoor Baarn zoekt een Secretaris
Handig maatje die zich thuis voelt in administratieve werkzaamheden bij Dagkoor Baarn.

Dagkoor Baarn zoekt een Notulist
Notuleren van vergaderingen

Dagkoor Baarn zoekt medewerker Ledenadministratie
De ledenadministratie bijhouden, informatie doorgeven naar de penningmeester / secretaris

Dagkoor Baarn zoekt een Repertoire Medewerker
Verzorgen van het repertoirebestand

Begeleider vakantieweek voor Stichting Weekje Weg
Heb jij een weekje over in de zomer? Ga een Weekje Weg begeleiden! Zorg er samen met ons voor dat gezinnen waar nooit geld is voor uitstapjes, er ook eens uit kunnen. En dat de kinderen een vakantieverhaal te delen hebben met vriendjes en klasgenootjes.

Animator vakantieweek voor Stichting Weekje Weg
Heb jij een weekje over in de zomer? Laat je creativiteit en enthousiasme de vrije loop als animator tijdens een Weekje Weg! Zorg er samen met ons voor dat gezinnen waar nooit geld is voor uitstapjes, er ook eens uit kunnen. En dat de kinderen ook eens een vakantieverhaal te delen hebben.

Winkel- of muziekmaatje op De Eemhorst
Gaat u wel eens naar de winkel en het dorp en zou u een oudere met geheugenproblemen mee kunnen nemen? Mag één van onze bewoners samen met u muziek maken of luisteren naar uw muziek? Dit zou een aantal ouderen zo graag af en toe nog eens ondernemen en vraagt daarbij uw hulp en initiatief!

Sherpa zoekt één of meer muzikanten voor de Activiteitenclub op woensdagavond
De Activiteitenclub op woonwijk Eemeroord in Baarn zoekt één of meer vrijwilligers die er lol in hebben om muziek te maken op de woensdagavond voor een groepje cliënten, of om samen muziek te maken of muziek te beluisteren via de installatie. bijvoorbeeld klassieke muziek of kinderliedjes.

Gastheer/-vrouw op woon-zorgboerderij De Eemhorst
Als gastheer/-vrouw bent u de kers op de taart voor onze bewoners! Door er te zijn zorgt u voor warmte en gezelligheid: koffie schenken; een praatje maken; een wandeling over de boerderij maken; de krant doornemen of een spelletje doen; daar waar behoefte aan is én wat bij u als persoon past.

Wandel-, fiets-, of zwemmaatje op De Eemhorst
Als sportief maatje bent u de kers op de taart voor één van onze bewoners! Hoe fijn is het dat u er bent om iemand te ondersteunen bij die o zo geliefde activiteit. Samen een wandeling of een fietstocht maken, of eens in de twee weken een half uurtje zwemmen; heerlijk als dat nog eens kan!

Sherpa zoekt vrijwilliger die bij dagbesteding de Zonnewijzer muziek maken met clienten
Dagbesteding de Zonnewijzer in Kerkelanden, Hilversum zoekt vrijwilliger die er plezier in heeft een groep cliënten te helpen met muziek maken

Hulp bij theorie voor rijbewijs auto /brommer/scooter gezocht
We zijn op zoek naar iemand die cliënten met een licht verstandelijke beperking wil helpen bij de theorielessen voor het rijbewijs voor auto of brommer/scooter

Sherpa zoekt: Hobbykok voor woonlocatie
Vrijwilliger die één keer per week een lekkere, gezonde maaltijd voor de cliënten kan koken.

Sherpa zoekt: Begeleiders voor 2 kerkbezoekers
1 keer in de 14 dagen samen met Leo of Otto naar de kerkdienst op de woonwijk Eemeroord.

Festival Tweetakt zoekt creatieve, handige handjes!
Festival Tweetakt, jaarlijks terugkerend Utrechts multidisciplinair kunstenfestival, zoekt harde werkers die ons willen helpen schilderen, timmeren, decoreren, behangen, en kunstwerken opbouwen.

Festival Tweetakt zoekt snackbereiders!
Het jaarlijks terugkerende Utrechtse multidisciplinaire kunstenfestival Tweetakt zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om voor onze hongerige bezoekers pizza, patat en poffertjes te bakken.

Festival Tweetakt zoekt betrokken suppoosten!
Het jaarlijks terugkerende Utrechtse multidisciplinaire kunstenfestival Tweetakt zoekt suppoosten op Fort Ruigenhoek, die bezoekers te woord staan en toezicht houden op de kunstwerken op het Fort.

Festival Tweetakt zoekt gidsen met kunstkennis!
Het jaarlijks terugkerende Utrechtse multidisciplinaire kunstenfestival Tweetakt zoekt gidsen voor op Fort Ruigenhoek, die niet bang zijn om de bezoekers aan te spreken en in gesprek met ze te gaan over de kunstwerken op het Fort.

Festival Tweetakt zoekt horecatoppers!
Het jaarlijks terugkerende Utrechtse multidisciplinaire kunstenfestival Tweetakt zoekt vrijwilligers die op Fort Ruigenhoek bar- en cafewerkzaamheden willen gaan uitvoeren.

Festival Tweetakt zoekt flexibele ondersteuners!
Het jaarlijks terugkerende Utrechtse multidisciplinaire kunstenfestival Tweetakt zoekt flexwerkers voor op Fort Ruigenhoek, die het leuk vinden om het vrijwilligerscoordinatieteam te ondersteunen.

Het Bewaarde Land zoekt: Begeleider / Wachter
Als wachter in Het Bewaarde Land begeleid je kleine groepjes kinderen (max. 8) in het bos. Samen met de kinderen ontdek je het bos en deel je jouw liefde voor de natuur. Het Bewaarde Land is een natuurbelevingsprogramma voor groep 5-6 van het basisonderwijs.

Het Bewaarde land zoekt: Vrouw / Heer Fleur
Vrouw/Heer Fleur is het kruidenvrouwtje/mannetje van Het Bewaarde Land. Hij/zij begeleidt de kinderen naar de Wachters en vertelt verhalen over het bos. Vrouw/Heer Fleur heeft een centrale rol in het programma.

Sherpa zoekt vrijwilliger die Marjan mee op stap wil nemen
Marjan wil graag ergens genieten van koffie met gebak. Kunt u haar af en toe mee op stap nemen ?

Festival Tweetakt zoekt zweefmolenbedieners!
Het jaarlijks terugkerende multidisciplinaire kunstenfestival Tweetakt zoekt verantwoordelijke zweefmolenbedieners die goed met kinderen kunnen omgaan.

Workshop Medewerker Vrijwilligers College
Werving trainers: Af en toe bezoek je zakelijke bijeenkomsten in Baarn en legt daar contacten met mogelijke kandidaten die een training/workshop of cursus willen verzorgen. Of je gaat vraaggericht Baarnse ondernemers benaderen om een training te verzorgen.

Weidevogelbeschermer voor Weidevogelgebied Eemland
Je zoekt regelmatig naar nesten van kievit, grutto, tureluur en scholekster bij 1 of meerdere boeren in Eemland in de periode half maart t/m juni

Speelotheek Baarn zoekt: Medewerker/medewerkster uitleen speelgoed
Eenmaal per 3 weken twee uur helpen bij het uitlenen en innemen van ons speelgoed aan de leden.

Sherpa zoekt voor Eveline een vrijwilliger die haar met de laptop leert omgaan.
Eveline (59 jaar) woont met begeleiding in Baarn. Ze heeft een laptop waar ze graag mee werkt. Ze wil graag leren hoe ze e-mail kan versturen. Dat is lastig want ze is slechtziend. Ze is ook snel afgeleid. Werkt u met een laptop en heeft u het geduld om het haar uit te leggen?

David (23) wil graag stappen met een jonge vrijwilliger
Sherpa zoekt voor David, die met begeleiding in Hilversum woont, een jonge vrijwilliger. Hij wil graag in de weekenden gaan stappen: uitgaan naar een club, een festival bezoeken, naar de film of een dagje Amsterdam doen.

mentor gezocht voor kwieke heer (70) met Downsyndroom
Sommige mensen zijn door een ziekte of beperking niet volledig in staat om zelf beslissingen te nemen en voor zichzelf op te komen. Maar wat als hij/ zij niemand om zich heen heeft om dat voor hem/ haar te doen? Mentorschap Midden Nederland zet voor deze mensen mentoren in. Mentoren zijn vrijwilligers die door de rechtbank worden benoemd en wettelijk vertegenwoordiger, vertrouwenspersoon, belangenbehartiger en adviseur zijn voor hun cliënt.

Sherpa zoekt vioolleraar/begeleider voor Joris
Sherpa zoekt een vrijwilliger voor Joris (34 jr). Hij heeft vroeger viool leren spelen en wil het graag weer oppakken. Wilt u hem daarbij helpen?

Sherpa zoekt voor Jacqueline een maatje die ook van dieren houdt
Jacqueline (48) wil graag samen genieten van een stukje fietsen of naar de kinderboerderij van Amerpoort of boerderij Ravenstein (bij kasteel Groeneveld)

Sherpa zoekt gezellig bezoek voor Nicole
Nicole woont in een begeleid wonen project in Hilversum en ze vindt gezelschap heerlijk. We zoeken een vrijwilliger voor Nicole om af en toe samen wat te kletsen bij een kopje koffie of wat creatiefs te gaan doen.

Sherpa zoekt een vrijwilliger die muziek wil maken voor een seniorengroepje
Een woonlocatie in Baarn zoekt een vrijwilliger voor een muziekochtend- of middag met een seniorengroep

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com