Praatjespot kaartjes Page 1Week van de opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. Wanneer de Week van de Opvoeding weer georganiseerd wordt, kunt u vinden op de site van CJG Baarn.

Agenda overzicht

Diensten

Verwijder selectie

Sector

Verwijder selectie

Doelgroep

Verwijder selectie
Periode van
Periode tot
Titel of beschrijving
 

Overzicht vacatures (totaal 85)

Vacatures

Leuke en gezellige DJ Dansavond Poorthuis
DJ gezocht voor gezellige, maandelijkse dansavond in het Poorthuis.

Historische Kring Baerne zoekt Medewerker Excursiecommissie
Het organiseren van de jaarlijkse excursie voor leden van de HKB

Historische Kring Baerne zoekt Medewerkers Oudheidkamer
vrijwilligers die algemeen voorkomende werkzaamheden, zoals het helpen bij het beheren en digitaliseren van de collectie, het beantwoorden van vragen en verwerken van aanwinsten op zich willen nemen in onze Oudheidkamer.

Begeleider vakantieweek voor Stichting Weekje Weg
Wil je meer kennis van samenwerking, communicatie, flexibiliteit, menslievendheid en kwetsbare doelgroepen? Versterk ons team! Niet alleen jij vult je rugzak, maar ook de gezinnen met een minimum inkomen keren huiswaarts met hernieuwde energie, ervaringen en vriendschappen. Onvergetelijke vakantie!

Activiteiten coördinator vakantieweek voor Stichting Weekje Weg
Wil je meer kennis van samenwerking, communicatie, flexibiliteit, menslievendheid en kwetsbare doelgroepen? Versterk ons team! Niet alleen jij vult je rugzak, maar ook de gezinnen met een minimum inkomen keren huiswaarts met hernieuwde energie, ervaringen en vriendschappen. Onvergetelijke vakantie!

Medewerkers MKWJ. Laat je uitdagen en ontdek Scouting!
Scouting MKWJ zoekt vrijwillige medewerkers die helpen bij opkomsten, activiteiten, onderhoudswerkzaamheden, hand en spandiensten, of assisteren bij één van de kampen.

Lyvore Merelhof\Lage Vuursche zoekt - Begeleider creativiteit
Wij zoeken een vrijwilliger die graag onze ouderen op creatief gebied wil begeleiden.

Lyvore zoekt: Sociale bezoeker(s)
Wij zoeken een sociaal warm mens die op individuele basis 1 of meerdere oudere bewoners bezoekt (welke licht vergeetachtig zijn), leuke dingen gaat doen zoals, wandelen, spelletjes, voorlezen, gezellig praten, boodschappen, begeleiden met uitstapjes en allerhande bezigheden die voor kunnen komen.

Lyvore Santvoorde zoekt: gezellige wandelaars
Wij zoeken avontuurlijke doch sociaal aangelegde wandelaars die graag samen met ouderen (die licht vergeetachtig zijn) de horizon willen verkennen en van de buitenlucht willen genieten.

Deelnemen aan Gluren bij de Buren 2020!
Ben jij op zoek naar een podium voor je act of wil je graag gastheer/vrouw zijn en een act in je huiskamer laten optreden tijdens Gluren bij de Buren 2020? 9 februari kan je in Baarn gaan gluren naar muziekoptredens, verhalen, theater, dans, noem maar op! Zet het alvast in je agenda en meld je aan!

Vrijwilliger Natuurwerkdag zaterdag 2 november 2019
Op zaterdag 2 november vindt de Natuurwerkdag plaats. Jong en oud kan die dag werken aan het behoud en herstel van natuur en landschap. Het is eigenlijk een opknapbeurt van het landschap.

Fietscoach
Als fietscoach geef je fietsvaardigheids les in Baarn aan mensen die willen leren fietsen.

Sherpa zoekt voor Nicco iemand die Antilliaans / Papiamento met hem kan praten.
Bent u geduldig en wilt u helpen onderzoeken of hij Papiamento wel begrijpt?

Coördinator Bezoekwerk of Activiteiten Zonnebloem Baarn
Zowel voor het bezoekwerk en voor de activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiast persoon die de groep vrijwilligers wil gaan leiden.

Bezoekmedewerkers Zonnebloem Baarn
betrokken inwoners, die regelmatig langs gaan bij mensen die behoefte hebben aan een praatje of samen koffie drinken of er samen even op uit gaan naar de winkel, een park of de markt.

Lyvore zoekt een Vriendelijke ondersteuner
Voor het ontmoetingscentrum de Buitenhof in Baarn, zoeken wij een vriendelijke ondersteuner die onze kwetsbare ouderen zorgvuldig kan begeleiden mbt kleine en grote activiteiten.

Vier het Leven zoekt Enthousiaste verbindende coördinator!
Voor de regio Baarn/Soest zijn we op zoek naar een locatiecoördinator met een warm hart voor ouderen.

Huize Brandsen Baarn zoekt: activiteiten begeleiders
Vrijwilligers die onze activiteitenbegeleidster kunnen assisteren.

Huize Brandsen Baarn zoekt: Medewerker Huiskamerproject
Vrijwilligers die ondersteuning kunnen en willen bieden voor ons Huiskamerproject "de Ontmoeting".

Werken bij de rechtswinkel
BEN JIJ EEN AMBITIEUZE WO-RECHTENSTUDENT DIE NIET KAN WACHTEN OM ERVARING OP TE DOEN?

Lyvore Santvoorde zoekt een Veelzijdige muzikant
Wij zoeken een enthousiaste muzikant die een instrument kan bespelen zoals bijvoorbeeld gitaar, keyboard of accordeon en die het leuk vindt om met de bewoners en gasten van het ontmoetingscentrum op onderhoudende wijze, liedjes van vroeger te zingen en muziek te maken.

Lyvore Santvoorde zoekt: een enthousiasmerende Gastvrouw/heer.
Wij zoeken een leuke man/vrouw die een klein groepje oudere bewoners kan enthousiasmeren, de boel kan opvrolijken en in beweging kan brengen, gesprekjes te voeren over alledaagse onderwerpen, de krant kan voorlezen/bespreken en de koffie kan schenken uiteraard.

Lyvore Santvoorde zoekt: Duo-fietser(s)
Wij zoeken een sportieve fietser die graag samen met een van onze ouderen buiten wil gaan fietsen. Dit gebeurt middels een duo-fiets met trapondersteuning.

Speel-O- Theek Baarn zoekt penningmeester
Als penningmeester ben je lid van het bestuur en ben jij verantwoordelijk voor de financiën. Je maakt ieder jaar een financieel jaarverslag en zoekt sponsoren. Het bestuur vergadert eenmaal per 6 weken.

St. DierenZorg Eemland zoekt; Konijnen en knaagdieren verzorgers
Als vrijwilliger kunt u uw ervaring met dieren inzetten of juist veel praktische ervaring opdoen bij de verzorging van dieren.

St. DierenZorg Eemland zoekt: Vogel verzorgers
Als vrijwilliger kunt u uw ervaring met vogels inzetten of juist veel praktische ervaring opdoen bij de verzorging van de vogels.

St. DierenZorg Eemland zoekt; Vrijwillige chauffeurs
Dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen, als ambulance chauffeur maakt u het verschil!

St. DierenZorg Eemland zoekt; honden en katten verzorgers
Verzorging van honden en katten in het asiel en pension

Lyvore Noorderhof\Wiekslag zoekt - Ondersteuners beweging ouderen
Wij zoeken vrijwilligers die graag samen en voor ouderen (die dementerend zijn) de Bewegingsles mogelijk willen maken met onze leraar.

Toneelgroep LEF zoekt regieassistent(e)
Amateurtheatergroep LEF uit Baarn (centrum) zoekt in elk geval voor de komende productie (periode sep 2019 - feb 2020) assistentie bij de regie. Iemand die de deadlines en afspraken bewaakt, spelers aanspoort en helpt het stuk goed op de planken te zetten.

Lyvore Santvoorde zoekt - Fiets labyrinth begeleider
Wij zoeken een begeleider die graag samen met een van onze ouderen het fiets labyrinth wil begeleiden.

Sherpa zoekt: Hobbykok voor woonlocatie in woonwijk Eemeroord
Vrijwilliger die één keer per week een lekkere, gezonde maaltijd voor de cliënten kan koken.

Vluchtelingenwerk Baarn zoekt: Budgetcoach voor vluchtelingen
Een enthousiaste, vrijwilliger die zich wekelijks op donderdagmiddag wil inzetten als budgetcoach voor Baarnse statushouders (vluchtelingen met verblijfsstatus). Affiniteit met schuldpreventie en de doelgroep is een pré. Ervaring wordt zeer gewaardeerd.

vrijwilligers-om-de-japanse-duizendknoop-te-bestrijden
De Japanse duizendknoop is een plant die van nature niet in Europa voorkomt, maar ooit als tuinplant naar Europa is gehaald. Nu is de plant niet meer zo geliefd en dat is goed te verklaren, want de plant is zich op grote schaal gaan verwilderen. Japanse duizendknoop heeft een enorme groeikracht en vermeerdert zich zeer snel. De plant verdringt daarbij andere kruiden en struiken. Ook kan de plant veel schade aanrichten aan bijvoorbeeld funderingen van gebouwen, bestrating en riolen.

Maatje worden? Wij zoeken jou! – Blinkert Baarn
Ben jij een mensenmens en wil je het verschil maken in het leven van onze bewoners? Dan zoeken wij jou!

Begeleider educatieve activiteiten - Groene Inval
Natuur- en Milieu Centrum De Groene Inval organiseert voor de Baarnse basisscholen verschillende buitenactiviteiten. Om deze activiteiten uit te kunnen voeren (voorbereiding, begeleiding) zijn wij op zoek naar mensen met affiniteit voor kinderen, natuur en milieu.

Vicky zoekt een handige allrounder/annex klusser !
Wie wil mij (Chronisch zieke vrouw) af en toe uit de brand helpen, met wat klusjes in en om het huis.

Lyvore Noorderhof zoekt wandelmaatje(s)
Wij zoeken graag zorgvuldige wandelmaatjes die samen met een van onze ouderen, (welke dementerend zijn) de omgeving willen verkennen om lekker buiten te zijn.

Enthousiaste Sportvrijwilliger gezocht – Blinkert Baarn
Houd jij van sporten? En vind je het nog leuker om onze cliënten hierin te enthousiasmeren en mee te nemen. Dan zoeken we jou!

Kookvrijwilliger, specialistisch verpleeghuis De Blinkert – Baarn
Kun jij lekker koken en wil je een ander graag meenemen in je enthousiasme? Dan ligt hier een kans!

Lyvore Merelhof-Lage Vuursche zoekt - gym ouderen
Wij zoeken vrijwilligers die graag samen en voor ouderen (die dementerend zijn) de Bewegingsles mogelijk willen maken met onze leraar.

Boogh Baarn zoekt enthousiaste vrijwilligers
Boogh Baarn zoekt vrijwilligers die activiteitenbegeleiders en cliënten assisteren tijdens diverse dagelijkse activiteiten.

Boogh Baarn zoekt een vrijwilliger huishouding/gastvrouw/gastheer
Een enthousiaste vrijwilliger voor de functie van gastvrouw/heer om de koffie en thee te verzorgen. Daarnaast zijn er wat lichte huishoudelijke taken. Maar zeker zo belangrijk is het contact en de lichte ondersteuning van onze cliënten.

Cantonspark zoekt Coördinator rondleidingen
De Stichting Vrienden van het Cantonspark is op zoek naar een vrijwilliger die de rondleidingen in het park wil coördineren.

Cantonspark zoekt: Onderhoudsmedewerkers
Vrijwilligers die iedere 1e zaterdag van de maand helpen met het onderhoud in het Cantonspark.

Speel-o-theek Baarn zoekt: Medewerker(s) uitleen speelgoed
Eenmaal per 3 weken twee uur helpen bij het uitlenen en innemen van ons speelgoed aan de leden.

Sherpa zoekt: Wandelmaatjes gezocht voor de dinsdagmorgen
Een dagbestedingsgroep van woonwijk Eemeroord wil met een groepje clienten met een ernstig meervoudige beperking wandelen rondom het terrein. Een aantal clienten zit in een rolstoel. We hebben extra handen nodig. Lijkt het u leuk de vaste begeleiders hierbij te helpen? Dan bent u van harte welkom.

Welzijn: gezocht gastvrouwen en gastheren voor Schoonoord Baarn
De senioren die in Schoonoord wonen zijn blij met externe contacten die het leven binnen brengen. Andere verhalen vertellen, inzichten tonen, meningen geven enz. maar vooral ook vrolijkheid en betrokkenheid tonen voor de senior. Sfeer en gezelligheid brengen.

Welzijn: muzikanten die voor senioren in Schoonoord Baarn de sterren van de hemel spelen
De senioren die in Schoonoord wonen zijn blij met externe contacten die het leven binnen brengen. Muzikanten en hun muziek horen daar zeker bij. Ze worden van harte welkom geheten.

Welzijn: Zingeving, kerkbezoek levert daar een bijdrage aan.
Een aantal senioren die in Schoonoord woont, vindt het fijn om of naar de kerk te gaan. Lukt dit niet meer buitenshuis dan gaan zij graag naar de oecumenische vieringen in huis, de weeksluitingen. Om deze vieringen te realiseren hebben we vrijwilligers nodig.

Welzijn: Wandelen, erop uit! Een frisse neus is voor bijna iedereen aan te bevelen.
Graag naar buiten willen, verandert niet wanneer je ouder wordt. Senioren die altijd genoten hebben van een frisse neus halen, willen dat nu ook. Daarvoor is nu een metgezel nodig. Schoonoord ligt niet ver van het centrum, het Kantonpark en vast bij meer mooie items in Baarn om naar toe te gaan.

Welzijn: De bel gaat, bezoek is welkom in Schoonoord Baarn!
Een dag kan lang duren wanneer weggaan minder lukt, lezen maar kort gaat, de TV al enige tijd heeft aangestaan en eigenlijk niets leuks meer biedt. Familie woont verder weg of werken allen. Een bezoekje is dan meer dan welkom. Voor een babbel, een kop koffie of luisterend oor.

Welzijn: Creatieveling, hobbyist in handvaardigheid, schilderen, presenteren...
In Schoonoord wonen zo’n 50 senioren met belangstelling voor verschillende aandachtsgebieden. Om voor de meesten een activiteit te kunnen aanbieden, is er een divers aanbod nodig. Een individueel aanbod of voor een kleinere of wat grotere groep. Daarvoor doen we een beroep op mensen met een hobby.

Welzijn: Begeleiden van nieuwkomers in Nederland, Schoonoord Baarn.
In Schoonoord ontvangen we met plezier mensen die nog maar kort in Nederland zijn en die door vrijwillige inzet, de Nederlandse gewoontes, gebruiken en de taal willen leren en dit voor zichzelf op een waardevolle en zinvolle manier willen doen.

Welzijn: Zorgen voor fleur en kleur in de tuin van Schoonoord Baarn.
Schoonoord Baarn heeft een prachtige ontluikende tuin die aardig wat onderhoud zal vergen. Naast de vaste medewerkers zijn een paar groen minnende handen van vrijwilligers hierbij niet verkeerd. Tuinieren kost tijd en aandacht.

Welzijn: Weekmededelingen verzorgen in Schoonoord Baarn.
De senioren van Schoonoord Baarn ontvangen informatie graag mondeling en daarnaast op een inspirerende manier op papier. Het wekelijks of eens in de veertien dagen maken van de mededelingen is een leuke klus voor iemand die graag op de computer werkt en blij wordt van vormgeven.

Welzijn: Begeleiden van diverse activiteiten in Schoonoord Baarn.
Voor het begeleiden van de senioren tijdens de diverse activiteiten in Schoonoord Baarn zoeken wij vrijwilligers. De vrijwilligers zorgen ervoor dat ook de senioren kunnen meedoen waarvan de handen wat minder soepel zijn of zij die wat meer sturing nodig hebben.

Sherpa: Hans (61 jr) uit Bussum zoekt maatje.
Hans is een gezellige man die houdt van een praatje en die graag een keer iets leuks wil doen met een vrijwilliger: een film of voetbal kijken, fietsen, wandelen, karten, Hans is in voor gezelligheid. Sherpa zoekt voor hem een mannelijke vrijwilliger die hem af en toe mee op stap wil nemen.

Sherpa zoekt, Frank heeft Down Syndroom en wil graag met u wandelen
Frank woont in Laren en is een man op leeftijd met het syndroom van Down die houdt van zingen en grapjes maken. Hij is geen prater, geniet van de stilte. Hij begint vergeetachtig te worden en is niet meer verkeerszeker. Hij wil graag een stukje wandelen of eventueel samen fietsen op de duofiets.

Sherpa zoekt een Fietsenmaker, liefst op maandagochtend
We zoeken een rustig, technisch iemand die fietsen kan repareren en niet snel onder de indruk is.

CBB zoekt: Inlezers! Deel een boek met een ander.
Spreekt jouw stem boekdelen? Deel een boek met een ander. Word inlezer bij de CBB in Ermelo!

Sherpa: Rob gaat bijna met pensioen en wil zich verdiepen in fotograferen. Helpt u hem?
Rob gaat in juli met pensioen en wil zich verder verdiepen in het fotograferen met zijn digitale camera. Kunt u hem op een rustige manier stap voor stap helpen met tips en trucs? Rob woont in Hilversum.

Sherpa zoekt kookvrijwilliger in Huizen bij Steunpunt Wijngaard
Steunpunt Wijngaard is een ontmoetingsplaats voor cliënten van Sherpa met een lichte verstandelijke beperking. Ze wonen zelfstandig en komen af en toe om samen een kopje koffie te drinken, een praatje te maken of samen te eten. Er komen maximaal 12 clienten eten. We zoeken iemand van 15-20 uur.

Sherpa; Rob is 73 jr en rolstoelgebonden. Neemt u hem een keer een dagje mee op stap?
Welk echtpaar of sterke man wil met Rob een dagje uit? Rob is met pensioen maar hij blijft graag onder de mensen. Hij is gek op boten, maar andere uitstapjes vindt hij ook leuk (dierentuin, museum, pretpark). Rob heeft een Valyspas, dus u kunt gratis meerijden als u wilt.

Sherpa zoekt: Moos houdt van zwemmen, gaat u met hem mee?
Moos (57 jr) zoekt iemand die hem wil begeleiden bij het zwemmen, op welke dag en welke tijd kan geheel in overleg. Dat kan in Hilversum, Bussum of Huizen. Moos is een lieve man die een autistische stoornis heeft. Voor hem is regelmaat en duidelijkheid dus belangrijk. Motorisch mankeert hij niets.

Sherpa's David zoekt mannelijke vrijwilliger
David is een vrolijke jongen van 24 jaar, met een geestelijke leeftijd van1,5 jaar. Hij praat met lichaamstaal en heeft een rolstoel en rollator waar hij graag op zit te voetballen, maar hij houdt ook van muziek luisteren en stoeien. Heeft u een keertje tijd om met hem te spelen.

Sherpa zoekt een gezellig echtpaar bij wie Janny af en toe bij op visite kan komen...
Janny (58 jr) zoekt een ouder echtpaar (met of zonder kinderen) die het leuk vindt als Janny af en toe langskomt in het weekend of bij feestdagen. Haar ouders zijn overleden en ze zoekt nu een gezellige 'oom en tante'. Janny houdt van wandelen en fietsen, handwerken en huisdieren.

Historische Kring Baerne zoekt: Medewerker Communicatie
De communicatiemedewerker helpt mee aan de publiciteit rond de activiteiten van de Historische Kring Baerne, aan het maken en versturen van de digitale nieuwsbrief, het beheren van social media zoals Twitter, Facebook en YouTube en ontwikkelt initiatieven.

Sherpa zoekt: buitenmaatje voor Michiel
Michiel woont bij Sherpa op woonwijk Eemeroord in Baarn en gaat graag naar buiten. Michiel is 44 jaar en meervoudig beperkt. Hij is volledig afhankelijk van zijn begeleiders. Neemt u hem af en toe mee voor een wandelingetje?

Sherpa zoekt Begeleider/Chauffeur op donderdag
Enkele clienten werken bij pannenkoekenhuis Wildenburg. Zij kunnen hun dagbesteding nu uitbreiden met de donderdag. Zij zoeken een vrijwilliger die hen daar heen wil brengen met de auto en hen daar wil begeleiden, zodat ze een vast, vertrouwd gezicht hebben tijdens de werkzaamheden.

Dagkoor Baarn zoekt een Secretaris
Handig maatje die zich thuis voelt in administratieve werkzaamheden bij Dagkoor Baarn.

Vluchtelingenwerk Baarn zoekt: Taalcoach voor statushouders
Als taalcoach voor Vluchtelingenwerk Baarn help je een vluchteling (met verblijfsvergunning), wekelijks met de Nederlandse taal.

Sherpa zoekt vrijwilliger die bij dagbesteding de Zonnewijzer muziek maken met clienten
Dagbesteding de Zonnewijzer in Kerkelanden, Hilversum zoekt vrijwilliger die er plezier in heeft een groep cliënten te helpen met muziek maken

Hulp bij theorie voor rijbewijs auto/brommer/scooter gezocht
Een aantal jonge cliënten van Sherpa met een licht verstandelijke beperking zoekt een vrijwilliger die wil helpen bij de theorielessen voor het auto- of brommer/scooter rijbewijs. De jongeren kunnen prima praten en lezen maar hebben meer uitleg en herhaling, liefst 1 op 1, 1 keer per week.

Sherpa zoekt: Begeleiders voor 2 kerkbezoekers 1 x per 2 weken
1 keer in de 14 dagen samen met Leo of Otto naar de kerkdienst op de woonwijk Eemeroord.

Sherpa zoekt vrijwilliger die Marjan mee op stap wil nemen
Marjan wil graag ergens genieten van koffie met gebak. Kunt u haar af en toe mee op stap nemen ?

VluchtelingenWerk Baarn zoekt: integratiecoach
Ben jij sociaal, communicatief vaardig en vind jij het leuk om als vrijwilliger coachend en praktisch bezig te zijn?

Workshop Medewerker Vrijwilligers College
Werving trainers: Af en toe bezoek je zakelijke bijeenkomsten in Baarn en legt daar contacten met mogelijke kandidaten die een training/workshop of cursus willen verzorgen. Of je gaat vraaggericht Baarnse ondernemers benaderen om een training te verzorgen.

Weidevogelbeschermer voor Weidevogelgebied Eemland
Je zoekt regelmatig naar nesten van kievit, grutto, tureluur en scholekster bij 1 of meerdere boeren in Eemland in de periode half maart t/m juni

Sherpa zoekt voor Eveline een vrijwilliger die haar met de laptop leert omgaan.
Eveline (59 jaar) woont met begeleiding in Baarn. Ze heeft een laptop waar ze graag mee werkt. Ze wil graag leren hoe ze e-mail kan versturen. Dat is lastig want ze is slechtziend. Ze is ook snel afgeleid. Werkt u met een laptop en heeft u het geduld om het haar uit te leggen?

David (23) wil graag stappen met een jonge vrijwilliger
Sherpa zoekt voor David, die met begeleiding in Hilversum woont, een jonge vrijwilliger. Hij wil graag in de weekenden gaan stappen: uitgaan naar een club, een festival bezoeken, naar de film of een dagje Amsterdam doen.

Sherpa zoekt vioolleraar/begeleider voor Joris
Sherpa zoekt een vrijwilliger voor Joris (34 jr). Hij heeft vroeger viool leren spelen en wil het graag weer oppakken. Wilt u hem daarbij helpen?

Sherpa zoekt voor Jacqueline een maatje die ook van dieren houdt
Jacqueline (48) wil graag samen genieten van een stukje fietsen of naar de kinderboerderij van Amerpoort of boerderij Ravenstein (bij kasteel Groeneveld)

Sherpa zoekt gezellig bezoek voor Nicole
Nicole woont in een begeleid wonen project in Hilversum en ze vindt gezelschap heerlijk. We zoeken een vrijwilliger voor Nicole om af en toe samen wat te kletsen bij een kopje koffie of wat creatiefs te gaan doen.

Sherpa zoekt een vrijwilliger die muziek wil maken voor een seniorengroepje
Een woonlocatie in Baarn zoekt een vrijwilliger voor een muziekochtend- of middag met een seniorengroep

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com