Praatjespot kaartjes Page 1Week van de opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. Wanneer de Week van de Opvoeding weer georganiseerd wordt, kunt u vinden op de site van CJG Baarn.

Agenda overzicht

Diensten

Verwijder selectie

Sector

Verwijder selectie

Doelgroep

Verwijder selectie
Periode van
Periode tot
Titel of beschrijving
 

Overzicht vacatures (totaal 54)

Vacatures

Lyvore zoekt: maatje voor gezelschap
Wij zoeken een sociaal en warm mens die op individuele basis 1 of meerdere oudere bewoners bezoekt (welke licht vergeetachtig zijn), leuke dingen gaat doen zoals, wandelen, spelletjes, voorlezen, gezellig praten, boodschappen, begeleiden met uitstapjes en allerhande bezigheden die voor kunnen komen.

Historische Kring Baerne zoekt Medewerker Excursiecommissie
Het organiseren van de jaarlijkse excursie voor leden van de HKB

Amaris Parkgebouw - Maatje voor ouderen, 1 uur in de week is al van grote waarde!
Een vrijwilliger die als maatje voor bewoners actief wil zijn. Hierbij denken we aan een praatje, wandeling, schaken, dammen. Wilt u ook wat betekenen voor de bewoners van het Parkgebouw , reageer dan op deze advertentie.

Amaris Parkgebouw - Wandel maatje, van groot belang voor een heerlijke frisse neus.
Wij zoeken enthousiaste mensen die af en toe willen wandelen met een van de bewoners van het Parkgebouw. Wil kan u wat betekenen een uurtje in de week? U bent van grote waarde!

Amaris Parkgebouw - Muzikaal talent gezocht
Een vrijwilliger die het leuk vind om af en toe muziek te maken in onze gangen/huiskamers. Muziek kan bepaalde emoties oproepen dat de gemoedstoestand positief beïnvloed. Daarnaast wordt het geheugen gestimuleerd.

Amaris Parkgebouw - Gastvrouw voor op de huiskamers
Denk aan ondersteuning bij het ontbijt, koffie drinken, praatje, spelletje, een wandelingetje, er zijn voor de bewoner, en misschien wel breien of haken, schilderen etc,

De Eemhorst - Koffie schenken aan ouderen op de zorgboerderij
Als gastheer/-vrouw bent u de kers op de taart voor onze bewoners! Door er te zijn zorgt u voor warmte en gezelligheid: koffie schenken; een praatje maken; een wandeling over de boerderij maken; de krant doornemen of een spelletje doen; daar waar behoefte aan is én wat bij u als persoon past.

De Eemhorst - Op visite op de zorgboerderij
Wilt u iets betekenen voor één van onze bewoners op de woon-zorgboerderij, maar zich niet vastleggen op een vast moment? Kom dan vooraf afgesproken op visite en doe datgene wat u leuk vindt, samen met één van onze ouderen!

Domus Magnus - Hou je van een gezellig gesprek en heb je een hart voor ouderen?
Vrijwilligers gezocht voor onze oudere bewoners in het mooie monumentale pand Holland te Baarn. Ondersteuning tijdens groepsactiviteiten, individuele aandacht en uitjes.

Lyvore zoekt een Gastvrouw\heer en sfeermaker
Wij zoeken voor het Ontmoetingscentrum Baarn leuke gastvrouwen / heren die graag onze ouderen in de ochtend tijdens de koffie willen ontvangen en onderhouden.

Lyvore zoekt: een multifunctionele gastvrouw/heer
Voor de extramurale groep op dinsdag en woensdagochtend van 09.30 tot 13.00 uur zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de bezoekers helpt ontvangen, zorgt voor een kopje koffie en de medewerker op de groep ondersteund met het begeleiden en uitvoeren van de activiteiten.

Lyvore Noorderhof zoekt wandelmaatje(s)
Wij zoeken graag zorgvuldige wandelmaatjes die samen met een van onze ouderen, (welke dementerend zijn) de omgeving willen verkennen om lekker buiten te zijn.

Lyvore Santvoorde zoekt wandelaars
Wij zoeken wandelaars die graag samen met ouderen (die licht vergeetachtig zijn) de horizon willen verkennen en van de buitenlucht willen genieten.

Lyvore zoekt een dirigent/muziekleider
Wij zoeken een enthousiaste dirigent/muziekleider die het leuk vind om een nieuw te starten koor, bestaande uit ouderen en kinderen, aan te sturen, te begeleiden en vorm te geven.

Lyvore Noorderhof\Wiekslag zoekt - Ondersteuners Gym
Wij zoeken een vrijwilliger om de gym-activiteit op de Krabbelaan te ondersteunen. Hierbij gaat het om cliënten van de Noorderhof te halen en terug te brengen.

Stichting Let the Sun Shine zoekt een Sunkeeper!
Help je mee ruim baan maken voor meisjes en hun talent voor techniek? Wij zetten in op betere lesinhoud & context zodat meisjes positieve associaties opbouwen met techniek vanaf de basis. Dit doen we in samenwerking met bedrijven en basisscholen. Doe je mee en help je door onze partners bij te staan met raad en daad?

Stichting Let the Sun Shine zoekt een Accelerator
Activeer jij bedrijven en scholen om ruim baan te maken voor meisjes en hun talent voor techniek? Meisjes hebben talent voor techniek. Aan Nederland om ruim baan te maken, zodat ze kunnen stralen! Dit doen we met de 20/20 Deal. Help je mee om partnerships aan te gaan met bedrijven en basisscholen, zodat we zoveel mogelijk meisjes vanaf de basis toegang geven tot de magie van techniek?

Lyvore zoekt een koffie schenker/deler
Wij zoeken voor huize Santvoorde koffiedelers die aan onze ouderen koffie en thee willen schenken.

Venwoude zoekt een Assistent Beheerder Bos & Tuin
Gasten uit de hele wereld komen naar Venwoude om zich als mens verder te ontwikkelen. Wat is er mooier dan hier een onderdeel van te zijn en zo aan jouw eigen gezondheid en groei te werken! Dat kan door met ons gezellige team van vrijwilligers op het landgoed samen de handen uit de mouwen te steken.

Kookvrijwilliger, specialistisch verpleeghuis De Blinkert – Baarn
Kun jij lekker koken en wil je een ander graag meenemen in je enthousiasme? Dan ligt hier een kans!

Lyvore Santvoorde zoekt: sportieve Duo-fietser(s)
Wij zoeken een sportieve fietser die graag samen met een van onze ouderen buiten wil gaan fietsen. Dit gebeurt middels een speciale duo-fiets met trapondersteuning.

Gastvrouw/-heer voor het Alzheimer Café
Wij zijn op zoek naar iemand die: - beschikt over enige kennis, inzicht en inlevingsvermogen ten aanzien van mensen met dementie en hun naasten;

stichting mentorschap zoekt Mentoren
Een mentor treedt op als wettelijk vertegenwoordiger voor mensen die vanwege een beperking, dementie of psychische stoornis, niet meer in staat zijn om zelfstandig beslissingen te nemen. Het betreft vaak mensen die geen familie hebben waar ze op terug kunnen vallen.

Klussers voor onderhoud en herstel Oude Begraafplaats
U werkt in een groep vrijwilligers op de Oude Begraafplaats aan de restauratie van grafmonumenten en het onderhoud van het terrein.

Viore Hilversum zoekt Schoonmaker met een sociaal hart
Hygiëne is voor onze kwetsbare doelgroep (mensen die leven met kanker) erg belangrijk, zeker in de huidige tijd. Op 2 of 3 dagen word je ingezet om onder meer de contactoppervlakken en 4 toiletten schoon te maken.

Lyvore zoekt een Scherpe klaverjasser
Wij zoeken een vrijwilliger die onze klaverjasclub op dinsdag kan versterken.

Lyvore Santvoorde zoekt: sportieve vrijwilliger
Wij zoeken een zelfstandige, enthousiaste en sportieve vrijwilliger die Miran wil helpen met de wandelclub op donderdag.

Secretaris van het bestuur van afdeling Amersfoort e.o. van Alzheimer Nederland
Alzheimer Nederland afd. Amersfoort e.o. zoekt een secretaris. We organiseren activiteiten voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in regio Amersfoort. Zo geven we voorlichting, we organiseren de Alzheimer cafés w.o. Baarn-Soest en we werken aan een meer dementievriendelijke samenleving.

coördinatoren Bezoekwerk en activiteiten
Zowel voor het bezoekwerk als voor de activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiast persoon die de groep vrijwilligers wil gaan leiden.

Historische Kring Baerne zoekt: Redacteuren voor het kwartaalblad Baerne
De HKB geeft 4x per jaar een tijdschrift uit met artikelen over onderwerpen uit de geschiedenis van Baarn. Ter versterking van de redactie zoeken wij redacteuren of gastauteurs.

chauffeurs voor rolstoelbus gevraagd
Wij zoeken ervaren chauffeurs om middels onze rolstoelbus ouderen veilig en comfortabel te vervoeren.

De Historische kring Baerne zoekt een archivaris
De archivaris draagt zorg voor het papieren archief van de Historische Kring en voegt daar regelmatig nieuwe artikelen e.d. aan toe. Het archief is uitstekend op orde. Wij zoeken een man/vrouw met passie voor de geschiedenis van Baarn en liefde voor archiveren.

Historische Kring Baerne zoekt Medewerkers Oudheidkamer
vrijwilligers die algemeen voorkomende werkzaamheden, zoals het helpen bij het beheren en digitaliseren van de collectie, het beantwoorden van vragen en verwerken van aanwinsten op zich willen nemen in onze Oudheidkamer.

Historische Kring Baerne zoekt: Medewerker Communicatie en websitebeheerder
De communicatiemedewerker verzorgt de publiciteit rond de activiteiten van de Historische Kring Baerne, het maken en versturen van de digitale nieuwsbrief, het beheren van social media, het beheren van onze website en het ontwerpen van posters en ander promotiemateriaal.

Sherpa zoekt kookvrijwilliger in Huizen bij Steunpunt Wijngaard
Steunpunt Wijngaard is een ontmoetingsplaats voor cliënten van Sherpa met een lichte verstandelijke beperking. Ze wonen zelfstandig en komen af en toe om samen een kopje koffie te drinken, een praatje te maken of samen te eten. Er komen maximaal 12 clienten eten. We zoeken iemand van 15-20 uur.

Energieke Duryad (28) wil graag met u rennen of racen
Duryad bruist van de energie. Overdag kan hij die een beetje kwijt bij de dagbesteding, maar hij wil graag sporten. Lekker actief bezig zijn met hardlopen of fietsen. Duryad woont in Eemnes. Heeft u een goeie conditie en lijkt het u leuk samen te gaan sporten. Neem dan contact op.

Gaat u samen met Ronald (64 jr) in het weekend even de stad in?
Ronald is een vriendelijke, vrolijke man uit Hilversum die behoefte heeft aan gezelligheid en contact maar door zijn verstandelijke beperking dat contact maken lastig vindt. Hij is gepassioneerd Ajacied en kan lekker kletsen en lachen. Wilt u af en toe samen met hem gaan lunchen of winkelen?

Speel O theek Baarn zoekt een vrijwilliger voor het bijhouden van onze website en Facebookpagina.
Het actueel houden van onze website en het plaatsen van berichten op onze Facebook pagina over bijv. activiteiten in de speel o theek.

Lyvore Lage Vuursche zoekt vrijwilligers met een warm hart
Wij zoeken vrijwilligers met een warm hart die graag samen en voor ouderen (die dementerend zijn) het leven willen opleuken.

Lyvore Merelhof-Lage Vuursche zoekt - ondersteuners ouderengym
Wij zoeken vrijwilligers die graag samen en voor ouderen (die dementerend zijn) de Bewegingsles mogelijk willen maken met onze leraar.

Lyvore Merelhof\Lage Vuursche zoekt - Begeleider creativiteit
Wij zoeken een vrijwilliger die graag onze ouderen op creatief gebied wil begeleiden.

Geheugen trainer gezocht
Wij zoeken een vrijwilliger (m/v) die het leuk vind om het geheugen te trainen van/met een klein groepje ouderen middels een spel vorm.

Lyvore Santvoorde zoekt - begeleider Fiets labyrinth
Wij zoeken een begeleider die graag samen met een van onze ouderen het fiets labyrinth wil begeleiden.

BALIEMEDEWERKER: SPIN IN HET WEB VAN ONS DIEREN TEHUIS
Ben je net zo gek op mensen als op dieren? Vind je het een leuke uitdaging om ervoor te zorgen dat het ontvangen van onze gasten gaat lopen als een geoliede machine? Dan hebben wij een enorm leuke vrijwilligersbaan voor jou: balie medewerker bij Dierentehuis ’t Hart!

Klusjesman M/V bij DierenZorg Eemland
Ben jij gek op dieren? Ben jij die “handige Harrie of Hariette” die de rol van klusjesman kan vervullen? Heb jij aan een half woord genoeg om de onderhoudswerkzaamheden bij onze gebouwen uit te voeren? Dan hebben wij de perfecte vrijwilligersbaan voor jou!

St. DierenZorg Eemland zoekt: Vogel verzorgers
Als vrijwilliger kunt u uw ervaring met vogels inzetten of juist veel praktische ervaring opdoen bij de verzorging van de vogels.

Dierenambulance chauffeurs. DierenZorg Eemland
Dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen, als ambulance chauffeur maakt u het verschil!

Thomashuis zoekt Fietsvrijwilliger
We zoeken voor de bewoners van het Thomashuis in Baarn iemand die met hen wil fietsen. Dat kan op de tandem zijn, op de duofiets of op een gewone fiets.

Thomashuis zoekt Maatje
We zoeken een vaste enthousiast persoon die samen met een jongeman van 34 jaar met het syndroom van Down activiteiten wil ondernemen op woensdagmiddag.

Oudere dame uit Kerkelanden zoekt gezelschap
Mevrouw is 64 jaar en slechthorend. Ze is vaak alleen thuis. Ze is erg spraakzaam en creatief met breien, kaarten maken en borduren. Sherpa zoekt voor haar iemand die het leuk vindt om af en toe samen een kopje koffie te gaan drinken, creatief bezig te zijn of eventueel een wandeling te maken.

St. DierenZorg Eemland zoekt; Konijnen en knaagdieren verzorgers
Als vrijwilliger kunt u uw ervaring met dieren inzetten of juist veel praktische ervaring opdoen bij de verzorging van dieren.

Medewerker Baarnse Literatuurprijs
Samen organiseren we de jaarlijkse schrijfwedstrijd (de Baarnse Literatuurprijs) en daarbij kunnen we wel wat hulp gebruiken. Help jij ons mee?

Wilt u af en toe als vrijwilliger aan de slag? Wellicht hebben wij bij Sherpa iets voor u
Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, (medische) zorg, kortdurende opvang en ondersteuning thuis. Veel cliënten zijn niet in staat zelfstandig naar de film te gaan, te gaan winkelen, te wandelen of te fietsen. Gaat u een keer mee?

Sherpa: Hans (61 jr) uit Bussum zoekt maatje.
Hans is een gezellige man die houdt van een praatje en die graag een keer iets leuks wil doen met een vrijwilliger: een film of voetbal kijken, fietsen, wandelen, karten, Hans is in voor gezelligheid.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com