Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Eens per maand is er op zaterdag, vrij dansen in het Poorthuis in Baarn.

Vond je vroeger de vrije dansavonden op dansles ook zo spannend?

Kom dan naar het Poorthuis voor een gezellige avond voor de jonge oudere en de oude jongere. Onze bezoekers komen uit de hele omgeving: natuurlijk uit Baarn maar ook uit o.a. Soest, Huizen, Naarden en Laren. Met een zeer bekwame discjockey Fred en met muziek voor elk wat wils : Wals, Foxtrot, Veleta, Chachacha, Rumba, Weense wals, Jive maar ook Line dance en bijv. de Sirtaki en natuurlijk u eigen verzoeken! En als je niet wilt dansen, dan kom je toch alleen voor de gezelligheid! Dus kom samen met je buren of je kennissen. En komt het dansen er niet van, dan kun je toch lekker bijpraten onder het genot van..... voordelige drankjes en lekkere gratis hapjes.

Achter de bar: Harm, Ria, Joop en Alie voor een gezellige sfeer.

Entreeprijs 3 euro

Aanvang dansavond 20.30 uur. Einde 24.00 uur.

Telefoon : 035 5417359

Parkeren kan aan de overkant van het Poorthuis bij de RK.Kerk en achter op het terrein van het Poorthuis (beperkt aantal plaatsen)

Kijk in het agenda overzicht voor actuele dagen en tijden.

 Agenda overzicht