Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

U herkent het wel. Loketten voor klanten verdwijnen, voor vragen moet u op de website zijn. Als u iets wilt aanvragen of persoonlijke gegevens wilt inzien, moet u eerst inloggegevens aanmaken of via DigiD inloggen.

Het is een voortschrijdend proces, dat de overheid, publieke instellingen en bedrijven steeds vaker voor een digitale benadering kiezen.
Een DigiD aanvragen is steeds vaker noodzakelijk voor allerlei zaken bij overheids-organisaties zoals Gemeente, Belastingdienst, DUO en UWV. Zowel het aanvragen als het gebruik van DigiD geeft problemen bij bepaalde doelgroepen.
Het gebeurt regelmatig dat er opnieuw een DigiD moet worden aangevraagd omdat het niet lukt om in te loggen met de gegevens waar onze klanten mee komen.
Ook moeten wij regelmatig klanten waarschuwen voor de mogelijke gevolgen van het delen van hun DigiD met derden.

Loopt u ook tegen dit probleem aan? 

Neem contact op met:

Team Advies en Ondersteuning
Eemnesserweg 17
Baarn
Tel. 035-543 6222
Of stuur een mailtje naar: het team Advies en ondersteuning