Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

De vragen van onze cliënten op het spreekuur Administratie & Meer bij Welzijn Baarn op onze locatie aan de Eemnesserweg 17, zijn complex en bestrijken een heel breed terrein.

Deze eerste gesprekken worden gevoerd met onze geweldige vrijwilligers.
De vrijwilligers werken 3 tot 6 uur per week bij Welzijn Baarn, Team Advies en Ondersteuning.
Omdat er veel vragen binnenkomen voeren ook onze beroepskrachten klantgesprekken.
Tevens behandelen deze beroepskrachten de complexere zaken.

Na elk spreekuur is er overleg met de vrijwilligers om elkaar te informeren, ervan te leren en voor de beroepskrachten om de hulpverlening en werkwijze te sturen.

Om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren zijn er aparte deskundigheids-bijeenkomsten voor de vrijwilligers. In deze deskundigheidstrainingen worden diverse actuele onderwerpen behandeld.