Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda
Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

MET EEN FIETS kan JE IETS! Fietscoach

Welzijn Baarn ontwikkelde een nieuw intitiatief: de opleiding tot fietscoach.

Op zaterdag 7 december hebben zes enthousiaste Baarnaars een dag-lange cursus bijgewoond om de fijne kneepjes van het fietscoachen onder de knie te krijgen.
De cursus bestond uit een theorie en een praktijkdeel en was verzorgd door Frans Lueb, fietsdocent bij de Fietsersbond. Frans geeft regelmatig fietscursussen in Utrecht en is bij de Baarnse senioren geen onbekende vanwege zijn “Training tips voor langer fietsplezier,” aangeboden in De Leuning.

Via het Taalcafé van de Bibliotheek Baarn en via Welzijn Baarn heeft Latifa Souidi inmiddels een forse lijst met gegadigden samengesteld voor de eerste fietscursus, bedoeld voor iedereen die fietsen wil leren. De zes nieuwe Baarnse fietscoaches gaan aan het begin van het nieuwe jaar meteen aan de slag met deze eerste ‘lichting.

Voor informatie neem gerust contact op met Latifa 06-10646080.