Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Welzijn Baarn verzorgd veel voorlichtings- en preventieactiviteiten over veel verschillende onderwerpen. Denk aan voorlichting over verschillende ziektebeelden, voorlichting voor speciale doelgroepen, lezingen en presentaties.
Voorbeelden hiervan zijn:

Het gaat hier om geplande activiteiten met een vooraf beschreven onderwerp en doelgroep. Welzijn Baarn werkt nauw samen met organisaties als Beweging 3.0, GGD, RIAGG, Alzheimer Nederland, MEE, ANBO en de gemeente.
De accommodaties van Welzijn Baarn zijn voor veel mensen ook een startpunt in hun zoektocht naar informatie. Gebruikmakend van de brede kennis van de sociale kaart binnen Welzijn Baarn kunnen de medewerkers de gevraagde informatie vaak verschaffen of gericht doorverwijzen naar de juiste instantie. In de accommodaties zijn tevens informatierekken aanwezig met de meest relevante informatie voor de betreffende bezoekersgroep.