Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

De Duofiets (Fietsmaatjes) Welzijn BaarnDuofiets 2020

Houdt u van fietsen en doet u dat graag samen met iemand anders? 
Of bent u op leeftijd, heeft u een beperking of een tijdelijke blessure en zou u graag willen fietsen, maar lukt dat niet meer zelfstandig?

Dan is duofietsen misschien iets voor u!
Duofietsen is een sportieve en gezellige activiteit om samen met iemand anders te doen. Tijdens het fietsen geniet u van het buiten zijn, bent u in beweging en maakt u ondertussen met uw ‘meefietser’ gezellig een praatje. Op een duofiets zitten de deelnemer en de vrijwilliger naast elkaar.
De vrijwilliger stuurt, als deelnemer kunt u meetrappen, maar dat hoeft niet. De duofiets is uitgerust met elektrische trapondersteuning, dit maakt het trappen daarom niet zwaar.

Het fietsen is gedurende het hele jaar mogelijk, dus ook in de herfst- en wintermaanden maar dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.
Mocht een rit niet doorgaan dan wordt u bijtijds geïnformeerd! Laat het ons weten als u belangstelling heeft om deel te nemen aan het project Fietsmaatjes.

U kunt zich aanmelden bij de receptie van Welzijn Baarn - Welzijnscentrum de Leuning, Oranjestraat 8 te Baarn, tel. 035-5422020. Zij plannen dan een afspraak voor u in, conform uw wensen!