Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

JeugdenjongerenwerkBinnen Welzijn Baarn is er geregeld contact tussen de jongeren en de jongerenwerkers en worden de jongeren gezien zoals ze zijn. Daarbij zijn de jongerenwerkers altijd in de buurt om de jongeren die daar behoefte aan hebben ondersteuning te bieden. De jongerenwerkers bieden een luisterend oor aan ieder. Op deze manier kunnen ze de jongeren pedagogisch ondersteunen in hun ontwikkeling van jongere naar jong volwassene.

Het Jongerenwerk wil een veilige plek bieden aan de Baarns jeugd waar ze elkaar kunnen ontmoeten en uiting kunnen geven aan hun eigen jeugdcultuur. Door een ontmoetingsplaats te zijn, kunnen de jongerenwerkers van Welzijn Baarn in contact komen met de jongeren uit Baarn. Zo hebben de jongerenwerkers zicht op de huidige ontwikkelingen en trends die spelen onder de jongeren en kunnen ze daarop anticiperen. Hoe hier het komend jaar vorm aan wordt gegeven wordt wederom nader bepaald met jongeren en mogelijk ouders uit de Oosterhei. 

Jaarlijks worden er meerdere jongeren gecoacht door het jongerenwerk. Vaak zijn dit jongeren die worden doorverwezen door instanties maar ook ouders of jongeren zelf kunnen met hun hulpvraag terecht bij het Jongerenwerk.

Heb je hulp of advies nodig neem dan contact op met het jongerenwerk;

Tel.: 06-10912885 / 06-53262190 of neem contact op via mail: Jongerenwerk