Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Doe mee aan de Baarnse Beursvloer.beursvloer baarn

1,5 uur van uw tijd maakt het verschil!

Theater de Speeldoos is de gastvrije locatie voor de Baarnse Beursvloer. Op de Beursvloer (ruilbeurs) wisselen Baarnse ondernemers, bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties in een ongedwongen sfeer diensten en goederen uit. En dat met een gesloten portemonnee! Zowel het aanbod als de wensen worden bij aanmelding bekend gemaakt op www.beursvloerbaarn.nl en in een later stadium bij de uitnodiging en in de Beursvloerkrant. Hoe gaat de Beursvloer in z’n werk. Met een slag op de beursgong komt de Beursvloer tot leven. In een tijdsbestek van anderhalf uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden.

De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Is de tijd tekort? Geen paniek, veel matches komen tot stand in de aansluitende netwerkborrel of daarna.

Waarom meedoen? Meedoen aan de Beursvloer laat de maatschappelijk betrokken kant van een organisatie zien. Een kant van succesvol ondernemerschap die door steeds meer bedrijven bewuster, pragmatischer en doelgerichter wordt ingevuld. Het Beursvloerconcept stelt organisaties in de gelegenheid juist díe sociale kant van ondernemen te concretiseren en uit te werken. Naast het leggen van contact, ontstaat soms een langdurige partnerschap tussen bedrijf en organisatie. Meedoen geeft energie en voldoening waarbij het draait om de gunfactor en geluk en niet om geld!

Hou de Homepage in de gaten, wanneer de Beursvloer weer is!