Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda
Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

De beroepskrachten werken vanuit onze 2 basislocaties: Eemnesserweg 17 en Oranjestraat 8 te Baarn.

Beroepskrachten:

Christine Stiphout Directeur 06-3023 9466   christine.stiphout@welzijnbaarn.nl
Krista Peeters PR & Communicatie, Projectleider Een tegen Eenzaamheid, Secretaris PVT, Overkoepelende event organisator 06-1695 8554 krista.peeters@welzijnbaarn.nl
Rozemarijn Krekelberg    Office Coördinator & Directie Assistent 06-1390 5514    rozemarijn.krekelberg@welzijnbaarn.nl  
       
Anja van de Beek Coördinator Welzijnscentrum de Leuning & Intern vertouwenspersoon 06-2272 0192 anja.vandebeek@welzijnbaarn.nl
Doesjka Reijn Ouderenadviseur & Verhuiscoach 06-1064 4222 doesjka.reijn@welzijnbaarn.nl
Esther Schaap Sociaal werker, Coördinator Hulpdienst, Maatjes Baarn, PIT Baarn 06-1335 9410 esther.schaap@welzijnbaarn.nl
Jan Vrugteveen Coördinator Buurtbemiddeling 06-5160 4220 jan.vrugteveen@welzijnbaarn.nl
Joke Roodzant Projectmedewerker 06-1331 8188 joke.roodzant@welzijnbaarn.nl
Latifa Souidi Wijkgericht werker, Armoederegisseur, Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld 06-1064 6080 latifa.souidi@welzijnbaarn.nl
Leandra Hubers Coördinator Buro Vrijwillige Inzet & Ontmoetingsactiviteiten 06-1386 0205  leandra.hubers@welzijnbaarn.nl 
Marianne Bosch Mantelzorgconsulent, Mantelzorgmakelaar, PIT Baarn 06-1064 5530 marianne.bosch@welzijnbaarn.nl
Marloes Luijken-Molenaar Dagbestedingscoach, Projectleider Een tegen Eenzaamheid 06-8231 5407 marloes.luijken@welzijnbaarn.nl
Masja van der Linden Wijkgericht- en jongerenwerker, jongerencoach, PIT Baarn, Voorzitter PVT, Community Coach Cruyff Foundation 06-1091 2885 masja.vanderlinden@welzijnbaarn.nl
Naima Belali Maatschappelijke dienstverlening, PIT Baarn 06-1268 2427 naima.belali@welzijnbaarn.nl
Rian Schilt Maatschappelijke dienstverlening 035-543 6222 rian.schilt@welzijnbaarn.nl
       


Vacatures bij Welzijn Baarn

Welzijn Baarn is een stichting met een (vrijwillig) stichtingsbestuur. Het bestuur vertegenwoordigt en bestuurt de stichting en zorgt ervoor dat het doel van de stichting zoveel mogelijk wordt nagestreefd. Het bestuur draagt tevens zorg voor het financiële beheer.

Het bestuur bestaat uit:    
Dhr. W. J.L. Genuit voorzitter
Dhr. V. Andringa secretaris
Dhr. R. den Hertog penningmeester 
Mevr. A. Slingerland lid

De gezichten van Welzijn Baarn

Latifa Souidi
"De verbinder in de wijk"
Sinds 2009 werk ik bij Welzijn Baarn. Eerst in Het Poorthuis en sinds 2015 op de Oranjestraat. Ik vervul de taken van sociaalwerker en wijkwerker (& sinds kort Armoederregisseur) ‘de verbinder in de wijk’. Mijn eerste vraag die ik stel aan mensen in de wijk is: “Woon je prettig?” “Heb je een wens of talent voor de wijk?”. Ik vind het boeiend om met de mensen mee te denken om de regie over hun leven te houden. Dat doe ik met veel passie. Daarnaast organiseer ik ook NT2 Nederlands voor anderstaligen.
Latifa Souidi
Latifa Souidi
Sociaal werker & Armoederegisseur
latifa.souidi@welzijnbaarn.nl
Krista Peeters
"De creatieve spin in het web"
In 5 zinnen 13 jaar Welzijn Baarn… een hele welzijnsweg: Als kinderwerker met Kids on Tour, Roefeldag, de cursussen uit Het Poorthuis voor volwassenen, heel veel verschillende projecten tot nu: verantwoordelijk voor alle PR & communicatie, grafische uitingen & stage coördinator. Het leukste vind ik in al die jaren de ‘spin in het web zijn’, het netwerken, verbinden, organiseren en regelen.
Krista Peeters
Krista Peeters
PR & Communicatie
krista.peeters@welzijnbaarn.nl
Hans Klijn
"Startpunt voor vrijwilligerswerk"
Vrijwilligerswerk in Baarn op een hoger niveau brengen. Vanaf 2003 ondersteun ik ruim 200 lokale verenigingen waar vrijwilligerswerk gedaan wordt met een vacaturebank, vrijwilligersverzekering, scholing, NL Doet, vrijwilligersfonds, Baarnse Beursvloer, wet- en regelgeving, nieuwsbrief en advies. Mijn doel? Zorgen dat alle organisaties in Baarn een vorm van vrijwilligersbeleid ontwikkelen.
Hans Klijn
Hans Klijn
Consulent Steunpunt Vrijwilligerswerk
hans.klijn@welzijnbaarn.nl
Anja van de Beek
"Het fundament van De Leuning"
Mijn functie wordt omschreven als Coördinator dienstverlening. Dit houdt in dat ik mij via dienstverleningscentrum De Leuning, de Seniorenbus en de Hulpdienst zoveel mogelijk inzet voor de kwetsbare burger van Baarn. Ik ondersteun vrijwilligers op een empowerment-achtige wijze bij het organiseren van activiteiten. Samen met de vrijwilligers zetten we in op de ondersteuning van, en de verbinding tussen mensen. Dit alles om het sociale netwerk van deze mensen uit te breiden en te versterken.
Anja van de Beek
Anja van de Beek
Coörd.vervoer,mobiliteit,receptie&verhuur
anja.vandebeek@welzijnbaarn.nl
Joke Roodzant
"Sociale projectmedewerker"
Mijn passie is om oudere Baarnaars te stimuleren mee te doen, hun eigen regie te houden, te verbinden met elkaar en dat doen wij met voorlichting, preventie, informatie en aandacht. Als iedere Baarnaar naar zijn of haar buur omkijkt, hoe zou dat zijn? De projecten waarmee ik mij bezig ben zijn: Sociaal Vitaal, Val Niet training, Dag van de Mantelzorg, het Mantelzorguitje, Mantelzorgcompliment. Mijn doel is eigenlijk altijd samenwerken met elkaar.
Joke Roodzant
Joke Roodzant
Projectmedewerker
joke.roodzant@welzijnbaarn.nl
Rozemarijn Krekelberg
"Office Coördinator & Directie Assistent"
Rozemarijn Krekelberg
Rozemarijn Krekelberg
Office Coörd.& Directie Assistent
rozemarijn.krekelberg@welzijnbaarn.nl
Esther Schaap
"Verbinder van burgers met vrijwilligers"
Met de hulpdienst en de mobiele brigade in de portefeuille was het voor mij een logische ambitie om het “nieuwe” maatjesproject vorm te gaan geven. Door de Hulpdienst en Mobiele brigade hierin te implementeren ben ik coördinator van een brede dienst die maatjes biedt op het gebied van administratie, integratie, sociale activatie en kortdurende informele hulp. Ik vind het fantastisch om het project zo vorm te geven, zodat de talenten en krachten worden aangeboord van zowel deelnemers als maatjes. Ik ga uit van mogelijkheden, talenten en groei. Welke afkomst, leeftijd of achtergrond iemand ook heeft, vanuit het geloof in eigen mogelijkheid tot leren kan iedereen zijn doelen halen! Super om daar als coördinator van dit project een bijdrage aan te kunnen leveren!
Esther Schaap
Esther Schaap
Verbinder van burgers met vrijwilligers
esther.schaap@welzijnbaarn.nl
Masja van der Linden
"De jongerenwerkster met 3 jassen en 4 logo’s!"
In 2001 begon ik als accommodatie gebonden Jongerenwerkster in de Boemerang. Nu vele jaren later is er geen vaste accommodatie meer en ben ik buiten jongerenwerkster: jongerencoach, community coach van de Cruyff foundation, wijkwerkster en Pit Baarn medewerkster. Ondanks dat mijn hart nog steeds bij het jongerenwerk ligt, heb ik ook andere doelgroepen leren kennen en waarderen. Het leukste aan het werk vind ik dat het nooit hetzelfde is!
Masja van der Linden
Masja van der Linden
Sociaal & Jongerenwerk werk
masja.vanderlinden@welzijnbaarn.nl
Naima Belali
"De praktische ondersteuner"
Ik maak deel uit van het Team Advies en Ondersteuning aan de Eemnesserweg. Momenteel coördineer ik, samen met Rian, het spreekuur Administratie&Meer. Hier kunnen inwoners van Baarn terecht voor hulp bij praktische zaken. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een voorziening of het invullen van een formulier. Door de grote diversiteit van doelgroepen en hulpvragen is iedere dag anders, dat is voor mij een grote aantrekkingskracht in het welzijnswerk.
Naima Belali
Naima Belali
Maatschappelijke dienstverlening
naima.belali@welzijnbaarn.nl
Doesjka Reijn
"Alles voor de ouderen"
Mijn taak als ouderenadviseur is het ondersteunen en adviseren van ouderen. Dit kan op alle leefgebieden zijn zoals lichamelijke en geestelijke gezondheid, dagbesteding, eenzaamheid, financiën of wonen. Door verlies van goede gezondheid of van dierbaren kan het leven er ineens anders uitzien. Het is dan mogelijk in gesprek te gaan en te kijken naar wat hen kan helpen. Samen met mijn collega Bo ben ik verhuiscoach voor ouderen, waarbij we ondersteuning kunnen bieden bij het verhuizen naar een geschikte woning.
Doesjka Reijn
Doesjka Reijn
Ouderenadviseur & Verhuiscoach
doesjka.reijn@welzijnbaarn.nl
Rian Schilt
"Stabiele kracht op de Eemnesserweg"
Ik werk in het Administratie&Meer spreekuur, waar ik de vrijwilligers ondersteun die het spreekuur draaien. Onlangs is het spreekuur omgedoopt van Wegwijs naar Administratie&Meer. Sinds de opzet in 2001 ben ik betrokken en heb het helpen ontwikkelen tot wat het nu is. Het werk is afwisselend en uitdagend en ik werk nog steeds met veel plezier, sinds kort doe ik dit samen met mijn collega Naima.
Rian Schilt
Rian Schilt
Maatschappelijke dienstverlening
rian.schilt@welzijnbaarn.nl
Jan Vrugteveen
"Nieuwe functie, bekende naam"
Ik ben sinds kort coördinator buurtbemiddeling. Dit project heb ik van Bo overgenomen. Buurtbemiddeling is voor iedereen die problemen heeft met zijn buren en er zelf niet uitkomt. Deze klus kan ik niet klaren zonder een groep van Buurtbemiddelaars. Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft. En ik heb er zin in!
Jan Vrugteveen
Jan Vrugteveen
Coördinator Buurtbemiddeling
jan.vrugteveen@welzijnbaarn.nl
Christine Stiphout
"Directeur"
Christine Stiphout
Christine Stiphout
Directeur
christine.stiphout@welzijnbaarn.nl
Marianne Bosch
"Mantelzorg Consulent"
Marianne Bosch
Marianne Bosch
Mantelzorg Consulent
marianne.bosch@welzijnbaarn.nl

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com