Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning. U kunt alles zoeken wat u nodig heeft. "ik zoek" kan in de breedste zin van het woord gebruikt worden. U wilt iets weten over de ouderenadviseur, dan typt u dat in. U krijgt alle informatie wat met de ouderenadviseur te maken heeft. Maar zoekt u een activiteit, een bepaalde doelgroep of een bepaalde tijd, typ in wat u zoekt of voor wie u zoekt of op welke dag u iets zoekt. Zo vindt u alles wat u nodig heeft.

Activiteiten & diensten

Agenda laden...
 • Meidenuurtje: ben jij de organisator die wij zoeken?

  Meidenuurtje 2018 – 2018meiden klein

  Terwijl de zomervakantie nog in volle gang is, is Welzijn Baarn al weer bezig met het programma voor het komende seizoen van het jongerenwerk. Het lijkt ons heel erg leuk om in oktober 2018 weer, bij voldoende belangstelling, te starten met een meidenuurtje. Dat willen wij niet alleen doen, daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Want hoe vet en leuk is het om een eigen activiteit te organiseren. Heb jij altijd al een keer iets willen organiseren, dan zijn wij opzoek naar jou. Wij zoeken meiden die hun organisatie skills willen oefenen of verder willen uitbouwen. Lijkt dit jou wat? Laat het ons weten.

  Wat kan en mag je doen? Meedenken & Organiseren & Regelen! Over wat we gaan doen. Dan kan bijv. sport, dans, drama, creativiteit, koken, thema’s zijn. Zou jij het te gek vinden om ‘Heel het meidenuur bakt’ te organiseren? Wie het beste kan bakken? Of zou je een vette streetdance les willen organiseren? Ga het doen! Alles staat open: de locatie, met welke regels wij gaan werken, hoe wij anderen meiden enthousiast krijgen om ook mee te doen…etc.

  Waar je je geen zorgen over hoeft te maken zijn de volgende dingen: We starten pas na de herfstvakantie. (Je kan dus gewoon opstarten op school). Er komen alleen maar meisjes van 10 jaar of ouder. De kosten zijn al bepaald op €1,00 per keer (strippenkaart € 5,00 voor 5 keer) Wij denken dat woensdag van 19.00 uur tot 20.00 uur de beste dag is (maar in overleg is de dag en tijd nog bespreekbaar als jij hier anders overdenkt.)

  Mag ik ook gewoon komen? Als je denkt, dat organiseren is niets voor mij, ik wil lekker meedoen met de activiteiten. Kan dat natuurlijk ook. Geef je ook op!

  Opgeven? Jij wil meedoen en/of je organisatie skills laten zien, stuur een mailtje met je naam, emailadres en telefoonnummer naar masja@welzijnbaarn.nlof stuur een appje naar 0610912885. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook mailen of appen.

   

 • Welzijn Baarn - Jaarbericht 2017

  Jaarbericht 2017

 • Buurtbemiddeling

  Buurtbemiddeling Boom

 • Taallessen

  Weet u dat wij Taallessen verzorgen?
  En dat wij nu een mooie overzichtelijke flyer hiervoor hebben waar alles in vermeld staat?

  Klik hier voor meer informatie!

  Taalflyer1

 • Het Mantelzorgcompliment 2018

  U kunt het Mantelzorgcompliment voor 2018 weer aanvragen!

  Klik op de foto voor meer informatie!

  Mantelzorg klein

 • De Welzijnspagina in de Baarnsche Courant!

   13 juli 2018 Welzijn Pagina

 • Vrijwilligerswerk onder de loep

   

   

  vacature button

   

  Heeft u zin om vrijwilligerswerk te gaan doen en bent u opzoek naar een leuke functie? Er staan weer leuke nieuwe vacatures online in onze vacaturebank! 

  Wij nemen er weer 1 onder de loep deze week:

  Humanitas - Baarn zoekt:

  Vriendschappelijk Huisbezoekers

  • Als vrijwilliger Vriendschappelijk Huisbezoek help je mensen die door een gebeurtenis tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.
  • Je bezoekt deze mensen thuis om bijvoorbeeld gezellig koffie te drinken, te praten over het nieuws of op te halen voor een wandeling of een boodschap.
  • Tijdsbesteding: Minimaal 1 keer per 2 weken

  Meer weten of reageren op deze of de andere inspirerende vrijwilligersfuncties?

  Ga rustig een kijkje nemen! VACATUREBANK

 • Heeft u een hulpvraag?

  Stel u vraag aan de medewerkers van Pit Baarn

  PIT Gefilterd klein

   

  Poster A3 Pit Baarn

   

  Wilt u meer informatie over Pit Baarn?

   

 • Cultuur & Activiteiten Agenda

   Button activiteiten ladder

 • De Leuninfo

   

  button Leuninfo

 • Administratie&Meer spreekuur van Welzijn Baarn

  voorlichtingHet spreekuur van Welzijn Baarn heet:

  Administratie&Meer spreekuur

  De openingtijden zijn:

  Maandagmiddag:         Alleen op afspraak

  Dinsdagmorgen:           10.00-12.00 uur

  Donderdagmorgen:     10.00-12.00 uur

  Meer weten?