Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda
Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Aangescherpte maatregelen

Vanwege de lockdown sluiten wij per woensdag 16 december onze locaties. Alle ontmoetingsactiviteiten stoppen en wij werken zoveel mogelijk vanuit huis. Alleen noodzakelijk diensten en afspraken die niet vanaf thuis en online gedaan kunnen worden, mogen plaatsvinden op een locatie. Mits de richtlijnen hierbij kunnen worden gehanteerd. (1,5 meter, bij lopen en bewegingen binnen de locaties, mondkapjes op). De receptie van Welzijnscentrum De Leuning is tussen 9-12 uur bemand om vragen op te vangen, noodzakelijke ritten van De Seniorenbus in te plannen enz.

Overigens geldt het Welzijnswerk nog steeds als een cruciaal beroep. Net als in de Corona-situatie van de afgelopen maanden geldt dat Welzijnswerkers hun werk kunnen blijven doen, mist zij rekening houden met de veiligheidsmaatregelen en de richtlijnen van het RIVM. Hieronder geven wij extra informatie over verschillende diensten:

De Seniorenbus

De Seniorenbus rijdt alleen de noodzakelijke ritten. Voor ritten naar de huisarts en de supermarkt kunt u een afspraak maken. Bel met: 035-5422020. De receptie van Welzijnscentrum De Leuning is tussen 9-12 uur te bereiken.

Administratie & Meer spreekuur online

De afspraken van het Administratie & Meer spreekuur zijn of online of telefonisch.

Bel voor al u vragen en met: Rian op 06 - 82337843 of Naima 06 - 12682427

Ook kunt u een mail sturen naar: administratie@welzijnbaarn.nl.

Huisbezoeken:

Wij bezoeken u de komende weken helaas niet meer thuis. Ook hier geldt: In sommige gevallen kunnen wij ons voorstellen dat dit te lang is, wij kunnen dan een uitzondering maken. Deze beslissing is aan onze medewerkers.

De Telefooncirkel

Iedere ochtend belt een vrijwilliger van Welzijnscentrum De Leuning u op. Neemt iemand de telefoon niet op, dan wordt de contactpersoon ingeschakeld, die vervolgens gaat kijken wat er aan de hand is. Zo nodig wordt medische of andere hulp ingeroepen.

AANMELDEN: Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij: Welzijnscentrum De Leuning tel.: 035 - 5422020

Jongerenwerk

Ook voor jongeren is de impact groot. Er heerst veel onwetendheid en ook nemen sommige jongeren het niet zo nauw met de huidige nieuwe maatregelen. Om jongeren ook op de hoogte te brengen, informatie te geven en te blijven, kun je bellen of appen met Masja op 06 – 10912885 of PIT 035 - 3037888

In de wijken

Thuiszitten alleen of met een heel gezin, het blijft een hele uitdaging. De spanningen in en om het huis kunnen ook behoorlijk oplopen. Wij kunnen ons voorstellen dat er in sommige gevallen behoefte is om met iemand te praten. Een professional die tips kan geven kan een uitkomst zijn.

Bel met een sociaal wijkwerker:

Latifa op 06- 10646080 (Welzijn Baarn)

Masja op 06 – 10912885 (Welzijn Baarn)

Machteld op 06 - 10570492 (Welzijn maatschappelijk werk)

Eline op 06 – 43262967 (Welzijn maatschappelijk werk)

Voor alle hulpvragen kunt u ook Pit Baarn bellen op 035 - 3037888

Buurtbemiddeling

Heeft u een irritatie met uw buren? Een goed contact met uw buren is in deze tijd van belang. Dus laat de irritatie niet te hoog oplopen. En bel met Buurtbemiddeling Baarn. Het kan maar beter snel de wereld uit zijn. Beter een goede buur dan een verre vriend.

Jan op 06 – 51604220. Ook kunt een mail sturen naar: buurtbemiddeling@welzijnbaarn.nl.

Mantelzorg gaat gewoon door...

In deze tijd ook de zorg voor een ander gewoon blijven doen voelt misschien nu nog wel zwaarder. Weet dat u ook ten alle tijden met onze Mantelzorg Consulent kan bellen voor ondersteuning en meedenken. Heeft u behoefte aan een luisterend oor, iemand die met u meedenkt, wilt u de nieuwsbrief Mantelzorg ontvangen en/of meer informatie?

Bel met Marianne op 06 - 10645530

Ook kunt een mail sturen naar: mantelzorg@welzijnbaarn.nl.

Armoederegisseur

Juist in deze tijden is onze Armoederegisseur er voor u! U kunt haar voor al uw vragen met betrekking hier toe contact met haar opnemen!

Bel met Latifa op 06 – 1064 6080

U wordt gebeld

Onze ouderenadviseur Doesjka maakt afspraken met alle ouderen die daar behoefte aan hebben. Wij vinden het belangrijk om met u in contact te blijven. Staat u niet in ons systeem maar wilt u wel even gebeld worden door Doesjka? Laat het ons weten.

Bel met Doesjka op 06 - 10644222

U kunt altijd bellen als u vragen heeft

Ook hebben bezoekers ons via de telefoon kunnen vinden voor uiteenlopende vragen, bijvoorbeeld als problemen zijn met de computer of het ophalen en wegbrengen van een pakketje. Wij horen terug dat men het erg prettig vindt dat men ook nu op ons terug kan vallen. Heeft u een hulpvraag? Bel met 035-3037888 voor Pit Baarn (gedurende kerst en oud en nieuw zijn zij beperkt bereikbaar)

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com