Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Hulpdienst maandag

Voor:Alle leeftijden
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:09:00 - 11:00
Locatie:De Leuning

Hulpdienst Baarn

De Hulpdienst Baarn is een vrijwilligersorganisatie Zij biedt hulp en zorg aan de inwoners van Baarn. De Hulpdienst is onderdeel van Welzijn Baarn. Bij de Hulpdienst werken meer dan 40 vrijwilligers.

Voor wie?

Heeft u tijdelijk even hulp nodig en is er in uw omgeving niemand waar u een beroep op kunt doen? Dan staan de vrijwilligers van de Hulpdienst voor u klaar.

U kunt de Hulpdienst bellen als u door ouderdom, ziekte of een beperking dagelijkse klussen niet meer zelf kunt doen en daar ook niemand voor kunt vragen of betalen.

Welke hulp kunt u krijgen?

  • Kleine klusjes in huis en in de tuin
  • Vervoer en begeleiding, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, naar de winkels voor een boodschap of naar een andere bestemming. Dit vervoer, door vrijwilligers met eigen auto, is aanvullend op de Seniorenbus.
  • Boodschappen. Bent u zelf niet mobiel, dan kan een vrijwilliger ook boodschappen voor u doen of bijvoorbeeld medicijnen ophalen.

Samenwerking

De Hulpdienst werkt nauw samen met andere diensten en organisaties. Zij kan daardoor snel hulp inschakelen, die niet rechtstreeks door de Hulpdienst wordt geleverd.

Doorverwijzing

Wanneer de Hulpdienst u geen hulp kan bieden  - in overleg met u - op zoek gaan naar een andere oplossing. Wij kennen de sociale kaart van Baarn en weten de weg naar andere hulporganisaties. We kunnen u doorverwijzen , maar ook - als u dat wilt – het eerste contact leggen.

Geen huishoudelijk werk.

De hulpdienst verricht geen huishoudelijke, verpleegkundige en risicovolle werkzaamheden of werkzaamheden die normaal gesproken door een professioneel bedrijf worden uitgevoerd.

De Hulpdienst is altijd bereikbaar maar… ... niet uitsluitend via rechtstreeks telefonisch contact. U kunt altijd een e-mail sturen, of u kunt een voicemail-bericht inspreken, als u hulp nodig heeft. Uw boodschap komt altijd op de juiste plaats terecht. U wordt binnen enkele dagen teruggebeld door een van onze coördinatoren, en als uw aanvraag passend is, zorgen wij er voor dat u de benodigde hulp krijgt. Maar De Hulpdienst is minder vaak rechtstreeks telefonisch bereikbaar.

Rechtstreeks spreken of langskomen? Bel voor rechtstreeks telefonisch contact:

- maandag- dinsdag-  tussen 09:00 en 11:00 uur.  

Buiten die contactmomenten kunt u: – uw verzoek per e-mail doen aan hulpdienst@welzijnbaarn. nl. OF – uw verzoek inspreken op de voicemail. Bel: 035-5423432.

Trefwoord(en):hulpdienst klussen hulp

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com