Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Telefooncirkel

Voor:Alle leeftijden
Wanneer:
Tijd:09:00 - 10:00
Locatie:De Leuning

De telefooncirkel

De telefooncirkel bestaat uit een groep mensen die onder begeleiding van een vrijwilliger iedere dag contact met elkaar heeft.

Neemt iemand de telefoon niet op, dan wordt de contactpersoon ingeschakeld, die vervolgens gaat kijken wat er aan de hand is. Zo nodig wordt medische of andere hulp ingeroepen.

Doel: Het geven van een gevoel van zekerheid, omdat er elke dag even contact is met iemand. Door een dagelijks telefoontje voelen deelnemers zich vaak minder alleen.

VOOR WIE? Ouderen of alleenstaanden die zich onzeker voelen, omdat ze niet dagelijks iemand spreken.

INFORMATIE: Er zijn buiten de eigen telefoonkosten geen kosten aan verbonden.

Voor verdere informatie kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur contact opnemen met de hulpdienst.

AANMELDEN: Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij: De Hulpdienst (maandag t/m vrijdag van 09.00-11.00 uur); Tel.: 035-5423432; E-mail:hulpdienst@welzijnbaarn.nl; Oranjestraat 8, 3743 GD Baarn

Trefwoord(en):telefooncirkel, contact, groep mensen, begeleiding, vrijwilliger, hulp, bellen

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com