Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Biljartles heren 1

Voor:Alle leeftijden
Wanneer:
Tijd:14:00 - 15:00
Locatie:De Leuning

Door de mogelijkheid van coaching heeft het biljarten in De Leuning een enorme impuls gekregen. Want wat is er niet mooier dan dat je op oudere leeftijd nog steeds lerend bent? Wanneer u zich aan wilt melden voor een van de verschillende vormen van training vindt u op de achterkant van deze brochure een aanmeld-formulier. Dit formulier kunt u invullen, uitknippen en inleveren bij de receptie van De Leuning.

Heeft u wel eens biljart gespeeld in De Leuning? Vaak wordt het geassocieerd met rokerige achterkamers in een kroeg, waar mannen met een halve sigaar tussen hun tanden heel serieus bezig zijn. Biertje mag, maar je moet scherp blijven. Het zijn altijd mannen en meestal Belgen om de een of andere reden. Overigens, niet alle mannen hebben het er voor over naar een kroeg te gaan om te kunnen biljarten. Het oude biljart, dat sinds mensenheugenis midden in de hal van De Leuning staat, biedt uitkomst. Alles is aanwezig, het wordt zelfs op temperatuur gehouden. Wist u dat? U kunt intekenen voor twee euro per uur en naar hartenlust spelen. De Leuning is er een goede plek voor. Senioren, man en vrouw, ga het ook eens proberen!


Sinds de zomer van 2015 is De Leuning gestart met het aanbieden van de biljarttrainingen, onder leiding van een docent. Zo zijn er mannengroepen en een damesgroep ontstaan die de kunst van het biljarten eigen maken. Deze brochure is bedoeld om u een globaal inzicht te geven over biljarten in het algemeen. Daarnaast vertelt het u graag over de mogelijk-

heden die De Leuning biedt om deze prachtige sport te beoefenen.

Trefwoord(en):biljart heren dames

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com