Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Workshop Digitaal nalaten

Voor:Alle leeftijden
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:09:30 - 12:00
Locatie:De Leuning
Ruimte:Zaal 4

Waarom digitaal nalaten?

Het is belangrijk voor nabestaanden dat zij weten welke accounts en wachtwoorden u in gebruik had om deze te kunnen beëindigen. Maar hoe draagt u uw digitale nalatenschap over aan uw nabestaanden? En wat kunt u doen met de apparaten, accounts, sociale mediaprofielen en abonnementen wanneer u niets heeft overgedragen?

Bent u geïnteresseerd en wilt u hier verder mee worden geholpen, schrijf u dan in voor onze workshop Digitaal Nalaten. Tijdens deze workshop van 2,5 uur bespreken we de mogelijkheden, geven wij u uitleg over het maken van een checklist, en kunt uzelf oefenen om deze samen te stellen. Max 10 deelnemers per cursus. Prijs: € 5,--.

Dit komt aanbod tijdens de workshop Digitaal Nalaten:
Wat is digitaal nalaten?
Welke mogelijkheden zijn er?
De checklist?

Wat moet er gebeuren met de toegang tot uw pc, tablet of smartphone?

En wat met uw belangrijke accounts van bijvoorbeeld Microsoft, Apple of Google? Welke profielen hebt u op sociale media?

Welke digitale abonnementen heeft u?
Wat moet daarmee gebeuren na uw overlijden?
Hoe regelt u dit vooraf?

Trefwoord(en):digitaal nalaten computer workshop

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com