Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda
Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

MuseumMaatjes

Voor:Alle leeftijden
Wanneer: Geen data gevonden.
Tijd:09:00 - 15:00
Locatie:De Leuning

MUSEUMMAATJES

Heeft u dat nou ook? U wilt graag naar een museum, maar u heeft geen zin om alleen te gaan?

Dan hebben wij nu een vreugdevolle mededeling. Welzijn Baarn biedt u de mogelijkheid hier verandering in te brengen en samen op pad te gaan! De activiteit zal vanuit De Leuning georganiseerd worden door enthousiaste vrijwilligers.

Hoe werkt het
Wanneer u zich heeft aangemeld voor Museummaatjes dan krijgt u elke ongeveer 4-6 weken een uitnodiging (bij voorkeur per email) met informatie over de gekozen tentoonstelling, datum, vertrektijdstip en verzamelplek waarna u zich kunt opgeven. Na aankomst in het museum kunt u, in principe, zelfstandig op uw eigen tempo alles gaan bekijken.

U bepaalt zelf of u mee gaat
De deelnemers reizen de ene keer gezamenlijk met de auto, een andere keer met het openbaar vervoer (trein). Dit is afhankelijk van het museum dat bezocht gaat worden. Voor deze activiteit is het daarom aan te raden een Museumkaart en een OV-chipkaart aan te schaffen. Met een Museumkaart kunt u een jaar lang bij heel veel musea gratis of met een aardige korting naar binnen. Soms geldt er wel een toeslag bij een speciale tentoonstelling.

Wilt u lid worden van Museummaatjes? Meld u zich dan aan bij De Leuning (035-5422020) of stuur een mail naar museummaatjes@welzijnbaarn.nl. Vermeld hierbij a.u.b. uw naam, adres, telefoonnummer en uw emailadres (indien u die heeft).

Trefwoord(en):museum maatjes

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com