Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Ontmoetingscentrum De Leuning

Voor:Senioren 50+
Wanneer:
Tijd:09:00 - 17:00
Locatie:De Leuning

Wat is en biedt De Leuning?

De Leuning is sinds 1984 een gastvrij centrum in Baarn, door en voor senioren, voor diverse activiteiten en diensten. De Leuning kent geen lidmaatschap en is bovendien ook goed toegankelijk voor invaliden.

In De Leuning kunt u bij veel verschillende activiteiten aanwezig zijn of na aanmelding mee doen.

Maar u kunt ook gewoon binnenlopen voor bijvoorbeeld een lekker kopje koffie of thee. Of om alleen even een praatje te maken met bijvoorbeeld de gastvrouw(en), gastheer of andere bezoekers!

Het is ook mogelijk om in De Leuning spontaan een kijkje te nemen bij een activiteit. In De Leuning hangt boven de balie een flatscreen waarop een diapresentatie over De Leuning wordt vertoond.

U bent van harte welkom. Graag tot ziens!

Bij de receptie of per telefoon (030-5422020) kunt u zich aanmelden voor de inschrijvingsactiviteiten. Deze staan met een sterretje ervoor vermeld in het maandelijkse activiteitenoverzicht (Leuninfo)

Trefwoord(en):dienstverleningscentrum senioren centrum ontmoetingscentrum

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com