Wat zoek je?
 Waar wil je zoeken?
Agenda
Website

 Of bekijk hier onze diensten A t/m Z

 

Welkom op de website van Welzijn Baarn, de welzijnsorganisatie in de gemeente Baarn. Op deze site vindt u alle informatie wat betreft onze activiteiten en diensten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en ondersteuning.

Wijkgericht werken

Voor:Volwassenen
Wanneer:
Tijd:13:00 - 17:00
Locatie:Oosterkwartier

Wijkgericht werken

Wijkgericht werken heeft als doel om zorg- en dienstverlening lokaal en in samenhang te organiseren. Op het gebied van wonen, welzijn en zorg vindt daarom samenwerking plaats. In deze samenwerking staat de client centraal. Hij heeft de regie en wordt ondersteund door zijn eigen sociaal netwerk van familie, vrienden en buren.
Welzijn Baarn werkt in het wijkgericht werken samen met Welzin.
De sociaal werkers van Welzijn Baarn komen graag in contact met veel verschillende mensen uit de buurt. Ingaan op de wensen uit de wijk en waar de bewoners uit de wijk behoefte hebben. Bijvoorbeeld elkaar helpen met kleine klusjes in- en rond het huis, het geven van huiswerkbegeleiding of vinden een luisterend oor bij elkaar. Het kan van alles zijn.

Wanneer de sociaal werkers van Welzijn Baarn een bewoner spreken die hulpverlening nodig heeft begeleiden en verwijzen zij deze bewoner door naar de juiste instanties

Trefwoord(en):ontmoeting, voorlichting en bewegen vrouwen taal leren

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com